Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi İzmir'de bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

denizc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
26
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar,
az önce doktordan geldik ve ben yine sinirden ağlamak üzereyim. göğüslerimdeki mastit nedeniyle sütüm gelmiyor ve çocuğum beslenemiyor. 1,5 ayda 135 gr almış. :( mama da almıyor. "mama alacak başka çareniz yok" diyor. nasıl alacak'ın cevabı yok. gündüz uykularında sorun yok ama gece uykuya dalmakta sıkıntı yaşıyor,neden olabilir diyoruz, "valla onu kendisine soracaksınız" diyor. sürekli ağladığını söylüyoruz,ne yapacağız diyoruz, "nefesi kuvvetli bir hoca bulun,okutun üfletin" diye bir de dalga geçiyor. İzmirin iyi diye bilinen doktorlarından biri bu! tek yaptığı boy ve kilo ölçmek, ki onu ben kendim de az buçuk yapabiliyorum.

bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? semti ve ücretiyle yazarsanız sevinirim.

enteresan bir doktorunuz varmış gerçekten de!!

canım ben oğlumu dr.lerzan sünneli ye götürüyorum.alsancak-kahramanlarda hasan özkan çocuk sağlığı merkezi var.hasan özkan 9 eylül üni.den bir prof.kendisi ve lerzan hanım var merkezde.hasan özkandan da gidenler memnun,biz ona gitmedik.lerzan hanım çok ilgili,istediğin saatte arayabileceğin,sevecen bir doktor.tavsiye edebilirim.biz özel sigortayla gidiyorduk ama yanılmıyorsam 150 tl muayene ücreti var.adres telefon bilgileri linkteki adreste var.

Özel Dr. Hasan ÖZKAN Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dal Merkezi

Gercekten cok ilginc bir doktormus! Ben 5 doktor gezdikten sonra ceyhun dizdarer i buldum iyiki bulmusum :) benim kizimdada ilk 3 ay kilo alma problemi vardi.. Ceyhun beyi ayni zamanda beslenme uzmani.. Tavsiye ederim.. Vizitesi 110 lira ozelde..

Merhaba,Alsancak'ta Şükrü Cangar var.Kendisi Behçet Uz Çocuk Hast. Başhekimiydi.Ablamın 2 kızının ve benim kızımın,hatta benim doğum doktorumun çocuklarının bile doktoru.Muayenehanesi Özel Sağlık Hast. karşısında.Vizitesi 100tl.Müthiş bir doktor.Anneyi ve çocuğu sıkmadan,kasmadan doğallıkla herşeyi hallediyor.Tavsiye ederim.Hatta ben İstanbul'da yaşadığım halde,kontroller için Şükrü beye götürüyorum kızımı.

Back
X