- Konu Sahibi hazalcan21
Uzun süredir istediğim birşeydi ve ama bir türlü cesaret edipte yaptıramadım burnumu. İzmirli arkadaşlarım, doktor tavsiyelerinizi ve ameliyat fiyatları hakkında bilgilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yorum yapmamışbugün ekole gittim. Bora karaaliden randevu aldım haftaya pazartesiye ameliyat olucam. İnş iyi olur yaa şimdiden heycan bastı :))))
Burnum önden bakıldığında çok rahatsız etmiyo. ama yan profil hiç sevemedim kendimi. Ayrıca geniz etimde var. Hem şekli bira düzelecek hem de etim alınacak. İnş iyi bir sonuç alırım canım. ama şuana kadar bora beyle ilgili sıkıntılı bir burun görmedim görmemde inş. :)
kimse yorum yapmamışbugün ekole gittim. Bora karaaliden randevu aldım haftaya pazartesiye ameliyat olucam. İnş iyi olur yaa şimdiden heycan bastı :))))
Bende bora beye ameliyat oldum. Bugün 27. Günüm ve herşey yolunda. İçin rahat olsun bence
Ameliyat oldum. Ama inanılmaz derecede göz çevrem şişti ve kara çürük oldu. Gözlerim kapandı nerdeyse, çok az görebiliyorum.Doktora dün tamponlarımı aldırmaya gittim, doktor bile çok şişmişsin dedi ve oda şaşırdı. Elimde ayna öyle yatıyorum. Gözümün altında ve üstünde 3kilo ağırlık var sanki, çok sıkıntı çekiyorumBöyle kalmam değilmi benim kadar şişen ve moraran oldu mu?
hazalcan21 bence bi sor dr.una yararı olabilir belki arkadaşım yararını gördü çünkü çooook geçmiş olsun bu arada![]()