İzmirde burun estetiği yaptıranlar yorumlar

ipekgvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
24
2
33
İzmirde burun estetiği önerileriniz arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim çok kararsızımcan kopal ve halis ünlü aradında kaldım

can kopalın yaptığı burunları beğenmedim ben..niye bu kadar ünlü izmirde anlayamadımo_O

Güzel olanlar var bence ama kemik eğriliği konusunda gercekten iyi mi onu bilemedim benim burnum dışa doğru aynı zamanda sola doğruda eğri

İlgili bir doktora benziyor amerikada ünlü bir estetik cerrah ile çalışmış bir yıl boyunca o da önemli bir etken oluyor sanırım

Ben 10 gun once halis unluye ameliyat oldum.kesinlikle tavsiye ediyorum.herkese cok kolay bir ameliyatmis diye anlatiyorum.sanirim doktordan kaynakli.goruntu konusunda da hic mudahalem olmadi.zaten cok deneyimli,ne yapacagini bilen biri.su anda biraz sislik var ama yinede cok iyi

Ben de burun estetiği istiyorum fakat can kopal ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum. Ufuk bilkay ve bora karaali ismini çok duydum. Bilginiz var mı arkadaşlar? Bir de şu an fiyatlar aşağı yukarı ne kadar biliyor musunuz?

Nasıl oldu peki, fotoğraf var mı önce sonra? Bir de ne kadar fiyat verdiler en azından aşağı yukarı söyleyebilir misin?

benim kuzenim geçen kış can kopala ameliyat oldu kemerli ve sola eğimli bir burnu vardı kemeri gitti ama eğimi kaldı.tabi eğimi gitmiş olsaydı burnu gerçekten çok güzel olucaktı.Bende ameliyat olmak istiyorum hala araştırma yapıyorum.

benim kuzenim geçen kış can kopala ameliyat oldu kemerli ve sola eğimli bir burnu vardı kemeri gitti ama eğimi kaldı.tabi eğimi gitmiş olsaydı burnu gerçekten çok güzel olucaktı.Bende ameliyat olmak istiyorum hala araştırma yapıyorum.
Ben Ufuk Bilkay a yaptıracağım gibi.. Hep onunla ilgili olumlu şeyler duydum olumsuz yoruma henüz rastlamadım

X