izmirde burun estetiği yaptırmak istiyorum

merhaba arkadaşlar ben İzmirde burun estetği yaptırmak istiyorum. daha önceki forumları da okudum çok sayıda doktor ismi geçiyor ama ben Atay Atabey üzerinde duruyorum. Bu doktorda burun estetiği yaptıran var mı? varsa benimle fotoğrafını paylaşır mı? lütfen çok acil olarak mart ayında ameliyat yaptırmalıyım, biran önce karar vermek istiyorum. şimdiden teşekkürler herkese :42:

canım öncelikleee halini çok iyi anlıyorum,zor bir karar ve süreç.ama efes kbb yi öneren arkadaşlar vardı bu sitede ve başka sitelerde.nefes alışındanda memnun kalanlar vs...fiyatına gelince 2500.bnce çok uygun.bende görüşmüştüm aynı fiyatı banada verdiler bu sene.kaçırma derim:46:

sophiatristan
ilk ameliyatın mıydı senin?

EVET ILK AMELIyatımdı,ve amelıyatdan dııl anestezıden korkuyordum ,o kadar basaılı bır amelıyat gecırdım kı sadece 2. gun sıkıntım oldu akıntılarım,bas agrısı vs,sımdı cok rahatım tamponlarım cıktı dun,cumartesı gunu yıne kontrol var,tabı henuz tavsan gıbıyım:) sabırsızlıkla beklıyorum işte:)

kızlar ızmırde olup yesılyırt ataturk arastırma merkezınde amelıyat olanlar var mı?varsa hangı dr.u tavsıye edersınız yada soyle sorım yesılyurtta ameılyat olmayı tavsıye edermısınız??ya egede ya yesılyurtta yada olurrsa ama hıc umudum yok ufuk beyde olmayı dusunuyorum sız ne dersınız??bugun yesılyurda gıttım bana tomografı cektırdıler fıyatta 3 ıle 3.5 olur dedıler eger tomografıde ıs farklı olursa devlet karsılar dedı..ben de tomografıyı pek bı sey anlamama ragmen cektım..daha dun egedeydım hıc tomografıden bahsedılmedı gercı yarın gorusmem var orada belkı onlar da yarın soyler sız de boyle bır sey oldu mu??

selam ameliyat oldun mu sen

ardaşlar benide arkadaş listesine ekleye bilirmisizniz bende bu konuda karasızım
İzmir
Dr. Ufuk Bilkay (Dr. Ufuk Bilkay Hasta yorumları (Burun Estetiği))

Dr. Cemil Tugay (Dr. Cemil Tugay Hasta Yorumları (Burun Estetiği))

Dr. Can Kopal (Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)) bu doktorları duydum acaba hangisi daha iyi

Bana da yardım edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X