Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar,
Lütfen bana yardimci olun. Ben Berlinde yasiyorum ve bu Yaz izmire ucmayi düsünüyorum. Gitmiskende Burun Estetigi yapmak istiyorum! Bana Doktor tavsiye edebilirseniz cok mutlu olurum! Tskler
Merhaba,
Ekol de doktor cem karas a oldum, şimdi ck klinik açtı hastahane yakınlarında yine ekolde ameliyatlarını yapıyor. instagram falan da kullanıyor işlerini takip edebilirsiniz.
1 seneyi geçti burnum çoook mutluyum ben.
Bence cok iyi yaparsiniz can veye gitmekle baktiniz mi instagramdan yaptigi burunlara görüsmeye gittiniz mi ya da ne zaman gitmeyi düsünüyorsunuz
Facebooka gelince ben messenger yüklemiyorum telefonuma isterseniz buradan bilgi alisverisinde bulunabiliriz
Instagramdan bakin yaptiklarina hastalarina özelden sorabilirsiniz ama size tavsiyem ekolde dr can ercan derim onunda var instagramda sayfasi bi bakin derim
Instagramdan bakin yaptiklarina hastalarina özelden sorabilirsiniz ama size tavsiyem ekolde dr can ercan derim onunda var instagramda sayfasi bi bakin derim