selamlar, evgör mobilya'da country mobilyalar var. izmir'e de ücretsiz gönderiyorlar. bir bak istersen.
Eki Görüntüle 724527 Eki Görüntüle 724524 Eki Görüntüle 724526
Evgör Mobilya Country Mobilyalar
bir bak güzel modelleri var.
ilgin için sağol fakat bunları gördüm internetten siparişle almak istemiyorum gidip yerinde görmek daha iyi olur gibi sonuçta yıllarca kullanıcam.sağol yine de
bu country tarzı gerçekten çok hoş oluyor. Evi odayı cıvıl cıvıl yapıyor. :)
karşıyaka atakentte favori mobilya var.Millhouse'un ürünleri sanırım.Ama aynı mobilyalar nette daha ucuz.Karabağlarda da Hare mobilya özel yapım üretiyor.istediğiniz gibi.işçilik de gayet iyi.bir de gençkırlı var. istediğiniz mobilyanın resmini gösteriyorsunuz yaparız diyorlar refarans gösteriyorlar.ama yaptırdın mı derseniz henüz değil.favori, zoraki 10500 dedi.aynısını nette 8000e taksitle buldum.Hare mob. biraz daha fiyatlı fakat daha güven verdi.yaz dönemi otel çalışmaları filan olduğu için ekime erteledik.biz hareden almayı düşünüyoruz inşallah.Ha bir de tepe mobilya var biliyosunuzdur.Fakat ikeayı ben beğenmiyorum .gardropları iyi garantili falan ama yazlığa aldığımız bi takım vardı.sanki birleşim yerlerinden açılıyo zamanla .daha bir yıl oldu oysa....ben de ızmırdeyım ve ben de bu tarz ıle yatak odamı dosemek ıstıyorum var mı ızmırde bılmıyorum hıc rastlamadım kızlar yardım lutfennnn
karşıyaka atakentte favori mobilya var.Millhouse'un ürünleri sanırım.Ama aynı mobilyalar nette daha ucuz.Karabağlarda da Hare mobilya özel yapım üretiyor.istediğiniz gibi.işçilik de gayet iyi.bir de gençkırlı var. istediğiniz mobilyanın resmini gösteriyorsunuz yaparız diyorlar refarans gösteriyorlar.ama yaptırdın mı derseniz henüz değil.favori, zoraki 10500 dedi.aynısını nette 8000e taksitle buldum.Hare mob. biraz daha fiyatlı fakat daha güven verdi.yaz dönemi otel çalışmaları filan olduğu için ekime erteledik.biz hareden almayı düşünüyoruz inşallah.Ha bir de tepe mobilya var biliyosunuzdur.Fakat ikeayı ben beğenmiyorum .gardropları iyi garantili falan ama yazlığa aldığımız bi takım vardı.sanki birleşim yerlerinden açılıyo zamanla .daha bir yıl oldu oysa....
nette buldugunuz hangı sıteydı bız de ekım kasım gbı alacagız ancak orta hallı olsun ıstıyoruz yenı evlenecegım bu tarz cok hosuma gıttı ızmırde oturuyorum karabagları hc bılmıyorum dolassak orta hallısını bulamaz mıyız acaba bu arada cok tesekkur ederım
Ben izmirde epey dolaştım. Özellikle karabağlarda çok dolaştık. Aslında bu işinilk başladığı yer ankara sitelermiş. Hatta internet siteleri var birsürü görselde var sitede. Karabağlarda ilker gödence yaprakmobilya levelmobilya ileri mobilya seçilmobilya caliahome gençkırlı kaan concept mobilya vb birsürümarkada varcountry.Ama hepsikaliteli değil. Göreceksiniz birkısmı yapıştırma ürünkullanıp faiş fiyatlarasatıyorürünlerini. Biz ilker gödence kaan ve yaprak arasında kaldık bu hafta sonu inşallah kesinleştireceğiz.
Ne satdıklarını zannediyorlar araba falan mı ?? Kazıklıcak yer arıyorlar resmenYüksek tabiki.Yatak odası yemek odası koltuk takımı ve orta sehpa ile birlikte toplam 20,000 felan yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?