izmirde diş doktoru arıyorum

kaplun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
51
3
izmirde önerebilecğiniz uygun fiyatlı ancak işinin ehli bir diş dokturu arıyorum bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi?
 
Hatayda Ersin Atinel var isinin ehli bir kisi calsanlari cok candan ve guleryuzlu ayrica durumuna gore taksitini ayarliyor sk bogaz yapmiyor.
 
ben adliyenin ordaki şifa diş hastanesine gittim, dişlerini kaplama yaptıran bi tanıdığım doktor ebru hanımı tavsiye etmişti. ben de ona gittim çok memnunum. hem çok ilgili tatlı bir doktor hem de çok güzel oldu dişim. çok memnun kaldım, annemde şimdi ona gidiyor, bi kısmını sigorta karşıladığı için fiyatlarda uygun. genç olmasına rağmen çok yetenekli tavsiye ederim, bana yaparken öğrencilere de anlatıyordu ben bile anladım anlattıklarını :KK48: başka benzer isim de var galiba onun için ismini aynen randevu kartında yazdığı gibi yazıyorum: doktor ebru nur baytaroğlu :KK36:
 
benım doktorumda ızmıre tayını cıktı. oda cok basarılı. aydında diş hastanesındeydı ama ızmırde nerede bılmıyorum.
AŞKIN KOCAOĞLU ismi. cok basarılı benım 20 lıği cektı agrısı olmadı ama o gıttıkten sonra baska bırıne gıttım dıger 20 lık ıcın oda morarttı yanagımı. dolgudada basarılı. baska da bısey yaptırmadım.
 
X