İzmirde Doğum Doktoru arıyorum

kahraman beyin smryna da çalıştığından emin misiniz? ben sadece özel muayenehanesi var diye biliyordum doğumu da çınarlıda ya da kentte yaptırıyor diye biliyordum.

karşıyaka tarafında bildiğiniz iyi bir doktor var mı arkadaşlar izmire yeni geldim yabancıyım buraya yardımcı olabilir misiniz?

karşıyaka yalı da muatenehanesi var izmir de tanınmış bir hekim.zehra mete benimde takibimi hem zehra hnm hem de fuat akercan yapıyor.zehra hnm tavsiye ederim ancak tamamen serbest hiç bir kamu kurumuyla çalışmıyor.

arkadaşlar ege üniversitesinde ssklı olarak muayene olabilir miyiz yoksa sadece hocalara 150 tl karşılığında mı muayene oluyoruz nasıl oluyo orda

ben alsancakta resat bozoklara gıdıyorum cok ıyı bır doktor.. özel hastane olarak cınarlıyla anlasması var sanırım.. ayrıca konak kadın dogum hasanesınde calısıyor butun testlerı eger sıgortanız varsa hastaneye yoneltıyor, yanı paracı bır doktor degıl..

ben umur yensel e gitmeye başladım..çok iyi bir dr benziyor..alakalı iletişimi iyi..ayrıntılı anlatıyor..ama kendisi ile görüşmedim daha ama bildiğim kadarıyla yeşilyurtta doğum yaptırmıyor..
devletle anlaşmalı özel hastane bilginiz var mı??

ege sağlık var devletle anlaşmalıymış orada doğum yapan var mı??

Özel Egepol Hastanesi - Gökalp Tokaç. 11 haftalık hamileyim şimdiye kadar 4 kez gittik-biliyorum biraz fazla- 3 sefer ultrasonla kontrol etti. önce keseyi gördük, iki hafta sonra kalp atışlarını, kan testlerimizi yaptırdık. sonuçları almaya gittik tekrar kontrol ettik, bebek yerindeydi.. yani diyeceğim o ki. son derece ilgili bir doktor, hiçbir kaygı yaşamıyorsunuz. Doğumu da aynı hastanede yapmayı düşünüyorum. En önemlisi ise SSK anlaşmalı. Öyle olmasa bile Gökalp Bey'e devam ederdim.

:nazar:

benim hamileliğim tüp bebekle olduğu için bildiğim kadarıyla normal doğuma izin vermiyorlar . tedavimin en basından berı hüseyin ceyberiye gidiyorum. ondan çok memnunum. yanlız başka bir doktorun yorumunu da istiyorum. yoksa doktorum cok ıyı. hem dogumu nerde yaptırıyor sormadım -daha 9 haftalığım-ben ssk lıyım ve anlaşmalı olan bi doktor olsun ıstiyorum. bilmiyorum kafam çok karışık. hem düşünmek istemıyorum hemde araştırmak istiyorum....fisfisfis fisfisfis :uhm:

canım senin için geç mi kaldım bilmem ama hüseyin bey muhteşem bir doktor. bende ona gidiyorum... bence kaçırma ssk yada bakıyor...

mrb ben de saime yetişe gidiyorum doğumunuzu da ona mı yaptırdınız fiyatı neydi

Back
X