Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkİzmir’de Doğum için hastane önerisi ?
Yurtdışındayım doğum için annemin yanına geleceğim . Egepol , çınarlı ve ege yaşam hastaneleri hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz sigortasiz muayene ücretleri ve dogum fiyatları doktorlar hakkında bilgi ???
Merhaba ben egepol de doğum yapmış biri olarak orayı tavsiye etmiyorum .(2500tl) Çok yoğun . Karataşda yoğun . Su hospital ı beğenmiştim ben ama yeni durumları nasıl bilmiyorum . Şuan doğum yapcak olsam ege şehiri tercih ederdim .
Egepolu annem aramış muayene ücreti icin 300 tl istemişler Doğum ücretlerininde değişeceğini suanda fiyat veremeyeceklerini söylemişler bende cok kalabalık oldugu duydum muayne icin bile saatlerce beklıyormussun bide üstüne 300 tl cok geldi
Ben Karataş'ta başladım. Çiğdem Kukul doktorumdu. Sempatik ve uzun uzun konuşan bir doktor. Muayene 75 tl veriyordum bazı doktorlar 85 tl. doğum fiyatları da 2500 gibi bişey ama paket paket. oda süslemesi fotoğrafçısı falan fiyatı etkiliyor.
ben izmir ilçesindeym, gelip gitmek zor geldiğinden bıraktım. Kendime yakın hastane buldum.
Muayeneye saatinde gidiyordum, çok beklemedim hiçbir zaman. Ama bazı doktorlar daha kalabalık onlar bekletiyor mu bilemem.
tek sevmediğim şey hastanenin yapısı. ordan gir oraya çık çok karışık bir bina. 4 sefer gittim hala doktorumun muayene odasını ezberleyemedim
Yurtdışındayım doğum için annemin yanına geleceğim . Egepol , çınarlı ve ege yaşam hastaneleri hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz sigortasiz muayene ücretleri ve dogum fiyatları doktorlar hakkında bilgi ???
nisan ayında doğum yaptim karataşta 2100 normal sezaryen farketmiyor oda süslemesi gibi paketleri yok ben kendim suslemistik hastaneye ait biri geldi foto çekti 3 poz mail adresimize attı ücretsiz biri geldi saçımı yapabileceğini söyledi foto için ben gitmeden fön cektirmistim istemedim en önemlisi doguma kendi doktorun giriyor egepol deki gibi nöbetçi doktor uygulaması yok ben akşam 10da doğum yaptım randevu rahat alınıyor beklemiyorsun gidincede egepol çok kalabalikmis randevu sknti dediler
Ege yaşam da bebeğim 1 hafta yoğun bakımda yattı hastane olarak memnun kaldım calisanlar gayet ilgili