Doğuma Hazırlık Izmirde doğum icin hastane ve doktor onerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gulmet3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
244
175
53
31
Merhaba ben manisada yaşıyorum. dogumu izmirde yapmak ıstiyorum . Hastane ve doktor onerisi olan var mi?

Ozel hastne bilmiyorum ama cigli bolge egitim arastirma hastanesinde dogum yapdim ve 4 4lik ilgi ve alaka var super bir dogum cabalari gercekden cok tedekkur ediyorum ordaki calisanlara

20ay önce egepolde doğum yaptım,öncesinde bir de dış gebelik geçirmiştim,ve onun tedavisini de orda oldum,şimdi hamileyim 38. Haftamdayım,ve yine kısmetse egepolde doğum yapmayı istiyorum,doktorum gökalp tokaç

Gözde hastanesinde haşmet bey vardı şimdi karşı hastaneye geçmiş adam öyle profesyonel basit sezeryan yapmis ki 2.dogumum da anladım tavsiye ederim biraz pahalı ama

Doğumu bilemem ama ben sadece bir kere Kordom Cerrahi’deki Cavit Mete Tarcan’a muayene oldum, harikaydı. Devam etmeyeceğimi bilmesine rağmen benimle o kadar güzel ilgilendi, beni o kadar güzel bilgilendirdi ki kendisi hakkında yorumlar da bunu doğrular nitelikteydi. Ben İstanbul’da yaşadığım için devam edemedim. Şu anki doktorum da iyi şükür ama Mete Bey’de doğum yapmayı çok isterdim

Back
X