• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde hangi hastaneden doğum paketi aldınız?

yardimseverbiri

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
410
442
23
33
Selamlar, öncelikle hepimize evladımızı/evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🙏 son dönemlerde moda olan doğum paketleri ile ilgili rakamlar çok değişken. Her hastaneye gidip fiyat almak, doktor seçmek aşırı zor. Benim ilgi alanım izmirdeki hastaneler eğer paket alanlar hangi ay ve kapsamını paylaşırsa birbirimize yardımcı oluruz diye düşündüm.

ben Karataş hastanesiyle görüştüm 75 bin dedi
Medicana 125 bin medikalpark 75 bin dedi.Bende şurda bekliyim gelecek yorumları 😂

Merhabalar, Buca Tınaztepe Hastanesi tekil gebelik sezaryen doğum paketi ücreti 120bin, ikiz gebelik 240bin olarak verdi fiyatı.

Gerçekten pahalıymış eşimin işyerindeki arkadaşının eşi galiba çınarlı dedi 45 bin demiş şuan için ama fiyat sabit değil gördüm zamanına değişkenlik olursa değişiyormuş bende devlete gidiyorum suanlik doktorum iyi eğer aksi bı durum olursa Çınarlı ya giderim tam yerinde bir konu olmuş valla 😂

Can Hastanesi de doğuma 60 bin tl diyor fakat içinde oda süsleme, kontroller vs. her şey varmış. Temmuz ayı fiyatlar güncellenir dediler. Ararsanız zaten telefonda da bilgi veriyorlar.

Bazı hastaneler öyle yapıyormuş çünkü şimdiki değil o zamanki güncel fiyattan değerlendiriyorlarmis aslinda ben buca Seyfi Demirsoy bi doktor var suanlik memnunum ilgili ona gidiyorum ama ozelide arastiriyorum yine bakalım
Hangi doktor ? Bende buca da oraya gideceğim doğuma yaklaşana kadar

Bilmeyenler için yazayım ilk 28 gün tüm kontroller bütün hastanelerde (bütun özeller dahil) ücretsizdir.
Kontroller, küvez, yoğun bakım, her şey .

Kizlar ocak ayinda dogum yapacaklar icin cogu hastane simdiden paket satmiyor
Fiyatlar guncellenecek diye 32.haftadan sonra alabiliyormussunuz sizin sordugunuz hastanelerde var mi boyle birsey

Back
X