Izmirde doğum için sgk ile anlaşmalı özel hastane fiyatları bilen varmı

ASLI192278

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
228
0
0
İzmir
15 günlük hamileyim doktor ve:49: Hastane arıyorum yardımcı olursanız sevinirim medical parkda doğum yapan varmı ve fiyatı nedir :49:

Selam cnm gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.ben yarın şifaya gideceğim nasipse muayene ücreti 42 tl diye biliyorum SGK anlaşması var mı bi fikrim yol malesef. Alsancak su hospitalda anlaşma vardı sanırım ama ücretini bilmiyorum

bende sonunda şifaya gidicem galiba ama aslında şifaya gitmek istemiyorum berrin hanıma randevu aldım oda 2 ay sonraya vwerdi

Selam cnm gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.ben yarın şifaya gideceğim nasipse muayene ücreti 42 tl diye biliyorum SGK anlaşması var mı bi fikrim yol malesef. Alsancak su hospitalda anlaşma vardı sanırım ama ücretini bilmiyorum

canım ya şifaya aldım bende randevu ama berrin hanım istiyodum oda 2 ay sonra ya verdi senin doktorunun ismine memnumusun

ben mine hanım a gittim yar doç olduğu için muayene ücreti 50 tl olmuş. bende randvu almıştım haftaya vermişlerdi bugün gittim aralarda alıyorlar diye hiç beklemedim hemen aldılar sağolsunlar belki cuma diyeydi bilemedim ama hiç bekletmeden aldılar kan idrar vedim 90 dk kentkart hala geçmemişti düşün :24: sonuçlara netten baktım şimdi sadece toxoplazma çıkmamış onu salı verecekler o gün sonuçları göstermeye gideceğiz nasipse.:nazar:

canım ben 6 + 4 haftalık hamileyim tepecik kadın doğumun karşısnda gözde hastanesine gidiyorum oradan da memnun kaldım ama şifa yada 3 eylüle randevu aldım oraya da gidip öyle karar vericem

ben bir haftadir buca kadin dogumda yatiyorum.6 haftalik hamileyim düsük riskim var.bu hastane özel hastane gibi cok temiz ve güzel ilgileniyorlar.ben burda devam etcem artik.

Merhaba kızlar bende hastahane arayışındayım. Şifa bornovaya kontrole gidiyorum benim doktorum prof. dr. Serkan Bey normal doğum 3000, sezeryan 3500 ama diğer doktorlarda normal 1200, sezeryan fiyatını bilmiyorum. Gece nöbetçi doktor kalmıyor diye duydum şifada, öyle olursa ordan vazgeçeceğim. Çınarlı kadın doğum sgk'ya bakıyomuş. Geçenlerde sağlık ocağında biriyle karşılaştım sezeryan olmuş orda 1500 lira vermiş. Hem artık yoğun bakım üniteleride var. Başka alternatif yerler arıyorum izmir hastahanesi ve gazi hastahanesi hakkında bilgisi olan var mı?

Back
X