- Konu Sahibi ASLI192278
15 günlük hamileyim doktor ve
Hastane arıyorum yardımcı olursanız sevinirim medical parkda doğum yapan varmı ve fiyatı nedir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam cnm gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.ben yarın şifaya gideceğim nasipse muayene ücreti 42 tl diye biliyorum SGK anlaşması var mı bi fikrim yol malesef. Alsancak su hospitalda anlaşma vardı sanırım ama ücretini bilmiyorum
15 günlük hamileyim doktor veHastane arıyorum yardımcı olursanız sevinirim medical parkda doğum yapan varmı ve fiyatı nedir
![]()
Şifa yogun oluyor egepole bir bak bence herkez orayı öneriyo.bende 4 haftalık hamileyim egepolü düşünüyorum
egepol çok pahalı canım ya doğum ücretleri sanırsam bilgin varmı
kuzenim yeni dogum yapti.normal 1250 sezeryan 1500
canım ben 6 + 4 haftalık hamileyim tepecik kadın doğumun karşısnda gözde hastanesine gidiyorum oradan da memnun kaldım ama şifa yada 3 eylüle randevu aldım oraya da gidip öyle karar vericem
ben bir haftadir buca kadin dogumda yatiyorum.6 haftalik hamileyim düsük riskim var.bu hastane özel hastane gibi cok temiz ve güzel ilgileniyorlar.ben burda devam etcem artik.
geçmiş olsun canım benim. Sağ salim al bebeğini kucağına innşalllaah...