İzmirde doktor önerileriniz lütfen

ozuturkuaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
151
0
46
İzmir
MERHABA,

son 1 aydır doktor araştırıyorum. Cemil Tugay ve ufuk Bilkay dışında İzmir de önerebileceğiniz doktorlar var mı kızlar ? lütfen yardımcı olunuz.

canım ben özcan ülgene oldum ruhi çankayalı ile birlikte giryorlar ama doktorum özcan bey bugün 11.günümdeyim çoook mutluyum:1:

gercektenmi canım geçmiş olsun nasıl dı seninki benim kemikli burnum kırılıcağı için çok korkuyorum. doktorunu duymamıştım nasıl acaba devletdemi çalışıyor yoksa özel mi?
:65:

canım ben göğüs oldum burun olmadım ama nette araştırdığımdada burunla ilgili videolarını gördüm yen:1:ruhi beye de muayne olabilirsin ona yaptıran arkagdaşlar çok emnun özel canım bun doktorlar ege estetik cerrahi diğe geçiyor iki doktor ben özcan beyin hastasıydım fakat ameliyatıma ikisi birden girdi özcan bey takibimi yapıyor çokta kalite doktorlar arkadaşım yurtdışından gelmiş bu doktorlar bbir akadaşta istanbuldan yazın göğüs için geldi şimdide yağlarını aldırtmış:1:senin için en hayırlısı hangisi ise o olsun birçok hekim var tatlım git göyüş içine sineni seç.....

doğrusu gerçekten çok fazla doktor var. her doktor ile görüşmek için muyane ücreti ödüyorsun inan bunların toplamı neredeyse bir estetik ameliyatının yarısı. ben çok korkuyorum aslında şans nasıl olacağı tabi ne ailemden nede çevremden beni destekleyen ya da yardımcı olmaya çalışanda olmadığı için zor oluyor.

bugün alçılarım alındı tam bir hafta oldu ruhi beye ameliyat olalı.yüzümde çok fazla şişlik olduğu için şekili kestirmek şu an için zor fakat alçı alınan bir gün için oldukça temiz iş çıkarmış gibi gözüküyor şişliklerim indiğinde foto koyacağım.

Back
X