Özel Çankaya tıp merkezinde alev hanım var bı görüşebilirsiniz kendi muayenehanesi var mı bilmemde benle çok güzel ilgilenirİzmir’de ilgili, kibar, uzun uzun anlatan, rahatlatan, soruları ayrıntılı cevaplayan kısacası iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum kızlar. Kaygı seviyem yüksek, beni sakinleştirebilmesi çok önemli. İşinde iyi, muayenelerden mutlu ayrılabileceğim birini arıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Sizin gebelik takibinizi o mu yaptı?Özel Çankaya tıp merkezinde alev hanım var bı görüşebilirsiniz kendi muayenehanesi var mı bilmemde benle çok güzel ilgilenir
Yok ben hamile kalmadım smear vajinal ultrason gbi şeylerle ilgilendi cokkkkkkk korkuyordum ben...çok abartı haldeydimSizin gebelik takibinizi o mu yaptı?
Teşekkür ederim. Muayene ücreti ne kadar acaba?durumunuz musaitse özel muayene Umur yenseli tavsiye ederim yaşı gereği tecrübeli sakinlestiren cok iyi biri ikinci gebeliğim için gidiyorum birinci dogumum çok iyi gecmisti
Merhaba,izmiirde dr ulas solmaz diye bir doktor var kendisi arkadas gbi ve saatler oturup sizinle konusir ve ne zaman arasaniz mutlaka sizknle konsuir...suan tup bebek asamaaindayim ama onceki doktorum kendisiydi ve halen bile tup bebek doktoruma ulasmatinca kendisini ararim...olur da gebe kalirsam saglukla kendisnde devam etmeyi planliyorumİzmir’de ilgili, kibar, uzun uzun anlatan, rahatlatan, soruları ayrıntılı cevaplayan kısacası iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum kızlar. Kaygı seviyem yüksek, beni sakinleştirebilmesi çok önemli. İşinde iyi, muayenelerden mutlu ayrılabileceğim birini arıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Merhaba teşekkür ederimMerhaba,izmiirde dr ulas solmaz diye bir doktor var kendisi arkadas gbi ve saatler oturup sizinle konusir ve ne zaman arasaniz mutlaka sizknle konsuir...suan tup bebek asamaaindayim ama onceki doktorum kendisiydi ve halen bile tup bebek doktoruma ulasmatinca kendisini ararim...olur da gebe kalirsam saglukla kendisnde devam etmeyi planliyorum
Merhaba.İzmir’de ilgili, kibar, uzun uzun anlatan, rahatlatan, soruları ayrıntılı cevaplayan kısacası iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum kızlar. Kaygı seviyem yüksek, beni sakinleştirebilmesi çok önemli. İşinde iyi, muayenelerden mutlu ayrılabileceğim birini arıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Bende mehmet bal ın hastasıyım. Gerçekten çok ilgili ve sanki aileden biri gibiMerhaba.
Medical park Dr Buket saçkıran’ı tavsiye ederim. Ben de çok kaygılıyımdır, ama kendisi o kadar güzel rahatlatır ki, pişman olmazsınız.
Yine aynı hastanede Dr Mehmet bal da ilgili ve iyi bir doktor. Doğumum Buket hanımın izinli olduğu zamana denk gelince Mehmet bey girmişti doğumuma, sonrasında da çok güzel ilgilendi.
Bende 11. Haftalık gebeyim 9 eylülde yeni açılan hastane medicana İlkay N. Topaloğluna gidiyorum kadın çok ilgili güler yüzlü telefonla falan her an yazdığım da geri dönüş yapıyor maddi durumunuz İyise ortalama zaten diğer hastaneler de o fiyatta bakıyor orayı da tercih edebilirsiniz.İzmir’de ilgili, kibar, uzun uzun anlatan, rahatlatan, soruları ayrıntılı cevaplayan kısacası iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum kızlar. Kaygı seviyem yüksek, beni sakinleştirebilmesi çok önemli. İşinde iyi, muayenelerden mutlu ayrılabileceğim birini arıyorum. Lütfen yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?