Doğuma Hazırlık İzmir’de doktor önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Susmuyorr

Sen kalbime denk gelen küçücük şey👼🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
28 Ağustos 2020
9.005
41.416
498
İzmir’de ilgili, kibar, uzun uzun anlatan, rahatlatan, soruları ayrıntılı cevaplayan kısacası iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum kızlar. Kaygı seviyem yüksek, beni sakinleştirebilmesi çok önemli. İşinde iyi, muayenelerden mutlu ayrılabileceğim birini arıyorum. Lütfen yardımcı olun.

Özel Çankaya tıp merkezinde alev hanım var bı görüşebilirsiniz kendi muayenehanesi var mı bilmemde benle çok güzel ilgilenir

durumunuz musaitse özel muayene Umur yenseli tavsiye ederim yaşı gereği tecrübeli sakinlestiren cok iyi biri ikinci gebeliğim için gidiyorum birinci dogumum çok iyi gecmisti

burda bir arkadaşım ismail küçüğü önermişti ben de izmirde doktor arayışındayım. süreçten dolayı biraz daha ertelemeyi düşünüyorım detaylı muayene olayını ama ben de araştırıyorum

durumunuz musaitse özel muayene Umur yenseli tavsiye ederim yaşı gereği tecrübeli sakinlestiren cok iyi biri ikinci gebeliğim için gidiyorum birinci dogumum çok iyi gecmisti
Teşekkür ederim. Muayene ücreti ne kadar acaba?

Bende medicalpark Mehmet balı tavsiye ederim. Herdaim ulaşabileceğiniz ve gerçekten çok samimi bir dr. Bir kere muayene olup karar verebilirsiniz tabi.

Merhaba,izmiirde dr ulas solmaz diye bir doktor var kendisi arkadas gbi ve saatler oturup sizinle konusir ve ne zaman arasaniz mutlaka sizknle konsuir...suan tup bebek asamaaindayim ama onceki doktorum kendisiydi ve halen bile tup bebek doktoruma ulasmatinca kendisini ararim...olur da gebe kalirsam saglukla kendisnde devam etmeyi planliyorum

Merhaba teşekkür ederim araştıracağım

Merhaba.
Medical park Dr Buket saçkıran’ı tavsiye ederim. Ben de çok kaygılıyımdır, ama kendisi o kadar güzel rahatlatır ki, pişman olmazsınız.
Yine aynı hastanede Dr Mehmet bal da ilgili ve iyi bir doktor. Doğumum Buket hanımın izinli olduğu zamana denk gelince Mehmet bey girmişti doğumuma, sonrasında da çok güzel ilgilendi.

Bende mehmet bal ın hastasıyım. Gerçekten çok ilgili ve sanki aileden biri gibi

Bende 11. Haftalık gebeyim 9 eylülde yeni açılan hastane medicana İlkay N. Topaloğluna gidiyorum kadın çok ilgili güler yüzlü telefonla falan her an yazdığım da geri dönüş yapıyor maddi durumunuz İyise ortalama zaten diğer hastaneler de o fiyatta bakıyor orayı da tercih edebilirsiniz.

hakan kilavuza gidiyorum memnunum. ortagi olan ulas solmaz ile beraber giricekler doguma. hakan bey oldukca sakindir. ne sorsam cevaplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…