Canım fatih uygur a oldum. 13 gün oldu. Onunla ilgili açılmış bi sayfa var zaten burda. Ben karar vermeden önce onunla ilgili tüm yorumları okudum. Bir tane dahi olumsuz yorum bulamadım. Doktor işi güven işidir. Doktoruna güvenmen lazım. Ben gözüm kapalı güvendim. Ondan ince başka doktorlarada gittim.bi çok doktor arastirdim ama yok olmadı. Onun kadar kimse güven vermedi.onunla görüştüm hastaneden ayrılmadan kaporayi verip ameliyat tarihi aldım. :)
Yok canım. Benim bi şikayetim yok.ilk 1 ay zaten çok çirkin gorunuyorlar. Bizde pimpirik yapiyoruz ister istemez. Hiçbir şikayetim yok çok şükür. Ücret te 8000 liraya mal oldu. Kredi kartına taksit var ama ücret 500 lira fark ediyor. Burda genelde ücret bilgisi vermiyorlar ama sen aşağı yukarı bu miktarı toplamaya bak
Yok canım. Benim bi şikayetim yok.ilk 1 ay zaten çok çirkin gorunuyorlar. Bizde pimpirik yapiyoruz ister istemez. Hiçbir şikayetim yok çok şükür. Ücret te 8000 liraya mal oldu. Kredi kartına taksit var ama ücret 500 lira fark ediyor. Burda genelde ücret bilgisi vermiyorlar ama sen aşağı yukarı bu miktarı toplamaya bak
Rica ederim Taksit ben sormadım ama burda okumuştum kredi kartına taksit yapılıyormuş 500 tl fazla olıyormuş sanırım ama emin değilim burda görmüştüm bende