Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annnaaam sen izmirdemiydin kiiiizzzz niye daha once soylemedin
sölememşmiyim kızzzzannnaaam sen izmirdemiydin kiiiizzzz niye daha once soylemedin
e veeeeet sirinyerdeyim bende :))))
izmirde devlet hastanesinde iyi bi jinekoloğ lütfennnnnn önerirmisiniz... karşıyaka bornova tarafııı![]()
buldum cnm yanm daki hastane varmş :) gönlüm tbiki mete beyde çok isterimona gtmek ama çok uzakve madi konudan dolayı ama olurda hamile kalırsam yumurta takibinde kesnlikle kontrollerime ve doumumu ona yaptırıcm ona çok güveniorum tatlm başlasına yptıramm . mddi çok zor olck ama allh büyüktürKarşıyaka devlet hastanesinde Kıvanç Bilici var.iyi bir doktordur.tavsiye ederim.kordon klinikteki mete bey noldu, devam etmiyor musun?
uzakmışın:) :)))) sen oralarda bi hastaneyemi gidione veeeeet sirinyerdeyim bende :))))
buldum cnm yanm daki hastane varmş :) gönlüm tbiki mete beyde çok isterimona gtmek ama çok uzakve madi konudan dolayı ama olurda hamile kalırsam yumurta takibinde kesnlikle kontrollerime ve doumumu ona yaptırıcm ona çok güveniorum tatlm başlasına yptıramm . mddi çok zor olck ama allh büyüktür
tatlım alsancağın semt polikinliği varmş burda orda yumurta takibi yptrcam mecbur. 2 de test yptrcm pzartsi bklım ona göre kara vercmKimi buldun?............
uzakmışın:) :)))) sen oralarda bi hastaneyemi gidion
ilk defa duydum vala tatlım :/ mennunsan problem yok :)ne uzagı yaaa :) benım doktorum melek canbaba ozel mavı denız tıp merkezı cok memnunum doktorumdan karsıyakada da var yerlerı