Doğuma Hazırlık İzmir'de DR.Ali Ata Özdemir'in Doğal doğum Kursuna başladım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevlalezarsev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
19
4
3
52
Doktorum Ali Ata Özdemir'in bizzat verdiği doğal doğum kursuna başladım 26 haftalık gebeyim eşimle birlikte katılma imkanına sahip olmamız beni çok sevindirdi,doğum anında daha bilinçli olmak ve doğumumu doğal olarak yapmak istiyorum 26 haftalık gebeyim çok fazla yararı oluyor .

biraz bilgi verir misiniz. kurs nerede hani gün yapılıyor. kaç saat sürüyor ücreti ne kadar gibi:)

selam,arkadaşım kurs hafta sonları istersen eşinle birlikte...ücreti istersen arayıp sor Ali Ata Özdemir doktorumuzun ismi internetten görebilirsin iletişim adreslerini Bornovada Mitra Kadın Sağlığı diye geçiyor...

Merhaba, özelden mesaj atabilir misiniz biraz daha detaylı olarak. Kursun süresi ne kadar acaba?

Cnm internette Karşıyaka var sadece Bornova da tel bulamadım aynı yerler mi acaba, Bornova için tel rica edebilir miyim?

selam,,evet Karşıyakada İzmirde tek zaten bornovada değil özür dilerim ben bornovada ikamet ediyorum da yanlışlıkla yazdım özür dilerim. İnetrnetten araştırsan hemen çıkar doğal doğum kursu dr Ali Ata Özdemir yada Mitra Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanı arayıp ayrıntılı bilgi alabilirsin zannediyorum tel yasak buradan....

Teşekkürler cnm, hemen arayıp bilgi alayım bende. Başka bir yeri daha aramıştım ama kurs ücreti biraz yüksek geldi açıkçası zamanına göre. 2 Günlük bir kursmuş bakalım bu kaç gün. Bir de ben düzenli yoga nefes çalışmaları olacak sanıyordum ama bu kurslar saddece seminer gibi bilgi amaçlı sanırım.

merhaba arkadaşlar, bende geçen ay Ali beyin kursuna katildim eşimle birlikte. Zaten Ali beyin eşi Mitra hanım da doktorum. kurs 2 gün sürdü. ÇOk şey öğrendik, ve çok eğlenceliydi.
Herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…