- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
Arkadaşlar Günaydın,
Dünden beri İzmirde kontrollere gidebileceğim bir doktor arayışı içerisindeyim . Pek çok kişiden Dr. Reşat Bozoklar'ın ismini duydum. Sizce nasıl bir doktor ? Başka doktorlar konusunda da tavsiyelerinize açığım. Ben İzmirin ilçesinde oturuyorum , ilk kontrollerime gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım bu nedenle değiştiricem. Ve İzmirden bulduğum doktorunda hamileliğim boyunca tüm kontrollerimi yapması ve hatta doğumumda bile bana destek olmasını istiyorum. Lütfen bu konuda cevaplarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler..
Merhaba Sevgili dilekakal kardesim.Ben Ingilterede yasiyorum su anda aslinda eski uyeyim ama pek aktif olamiyorum sitede gezinirken muhtesem Dr.um adini gorunce hemen yazma ihtiyaci hissettim..Suppeeerr hatta super otesi.Psikolog gibi arkadas gibi benim 15yillik dr.um.Su anda y.disinda yasadigim halde buradaki dr.larin soylediklerini onu arayip teyit aliyorum hala.8 Yasindalki oglum onun sayesinde erken dogumdan kurtuldu.Kizim 7 aylik dogmustu indan once.Neyse sonucta 1 sn bile dusunme.Resat Bey icin para en son sirada kaliyor.Ona cok gariban hasta gonderdim eski isyerimden elemanlarim para almadigi bile oldu.Bir sn bile dusunme dr.umu o kadar seviyorum ki.10 yil cocugu olmayan bir arkada tavsiye ettim tedavisi Rabbimin izni ile iyi sonuclandi.Operator kendisi.Konak Dogumevinde gorev yapiyor ayni zamanda da Karatas Hastanesinde.Alsancak ta TRT nin arkasinda muayenehanesi..Gidersen eger Ozlem in slmi var dersin su anda Ingilterede dersin.Rabbim tez vakitte sifani versin kardesim.Ben 38 yasindayim Resat Bey den once cok Dr.tanidim hep parayi sevelere rast geldim diger Dr.lari tenzi ederek soyluyorum.Sevgiler.Arkadaşlar Günaydın,
Dünden beri İzmirde kontrollere gidebileceğim bir doktor arayışı içerisindeyim . Pek çok kişiden Dr. Reşat Bozoklar'ın ismini duydum. Sizce nasıl bir doktor ? Başka doktorlar konusunda da tavsiyelerinize açığım. Ben İzmirin ilçesinde oturuyorum , ilk kontrollerime gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım bu nedenle değiştiricem. Ve İzmirden bulduğum doktorunda hamileliğim boyunca tüm kontrollerimi yapması ve hatta doğumumda bile bana destek olmasını istiyorum. Lütfen bu konuda cevaplarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler..
Aynen katiliyorum bizim tum sulalenin tum cevremin dostlarimin Dr.u Resat Bey.Rabbim ona cok insan duaci.1O NUMARA Bİ DR.benim annemin halamın teyzemin dayımın amcamın sulale dr.umuz yanii.para göz deil sıcakkanlı eğer senn paranla deil hastalığınla ilgilenmesini istıosan ona gitt cnm
reşat beye bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Büyük bi heyecanla muayenesine gittik eşimle.ilk muayenemdi.Odaya alındık,kendısı geldi el sıkıştık,ne bi tebrıkler ne bı hayrılısı olsun hıc bısı yok!direkt ultrason cihazını elıne aldı ve soyledıgı benım aklımda kalan tek şey ''görmek ıstedıgımı goremıyorum''bu sefer alttan muayene etti benı ve yıne''gormek ıstedıgımı goremıyorum'' ne o ne oooooo..dıye bagırasım geldı.kese var bebek var ama ne yok.5 haftalık gebe oldugumu öğrendim o gün.Neyse giyindim,odasına gittik.Bize direkt olarak %20 lik dilimin ılk 3 ayda bebeği kaybetme riski oldugundan bahsettı.ben tabıı bunu duyunca basladım ağlamaya.....yanı sormayın benım ılk tecrubem cok kotu gectı.cok soğuk cok uzak bı doktordu şefkatsizdi.ben hıc memnun kalmadım.5 haftalık olmama ragmen benı 4 gun sonra yıne cagırdı.yıne duyamayabılırdık,cok uzulucektık yıne.kendı ıstegımle randevumu 1 hafta sonraya erteledık.heyecanla kalp atışlarını beklıyoruz mınıgın.duyduktan sonra da reşat beyı bır daha gormek ıstemıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?