İzmir'de Dr. Reşat Bozoklar Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyorum

MyFairyDaphne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
4.690
0
116
İzmir
Arkadaşlar Günaydın,
Dünden beri İzmirde kontrollere gidebileceğim bir doktor arayışı içerisindeyim . Pek çok kişiden Dr. Reşat Bozoklar'ın ismini duydum. Sizce nasıl bir doktor ? Başka doktorlar konusunda da tavsiyelerinize açığım. Ben İzmirin ilçesinde oturuyorum , ilk kontrollerime gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım bu nedenle değiştiricem. Ve İzmirden bulduğum doktorunda hamileliğim boyunca tüm kontrollerimi yapması ve hatta doğumumda bile bana destek olmasını istiyorum. Lütfen bu konuda cevaplarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler..

Son düzenleme:
valla canım ben hamile değilim olmaya çalışıyorum ama irenbe dilek aslanı önerebilrim sana harika bir insan ve çok ilgili aklında bulunsun

Seninle ilgilenen.istediğin zaman arayabileceğin bir doktor arıyorsan doktorum Mustafa ALİHANOĞLU'nu önerebilirim.Gönül rahatlılığıyla gidebilirsin.İçten,güleryüzlü,ilgili ve işinde uzman.Alsancak'ta özel muayenehanesi var.İsmini yazarsan intten bilgilerini bulabilirsin.Kolay gelsin canım.

1O NUMARA Bİ DR.benim annemin halamın teyzemin dayımın amcamın sulale dr.umuz yanii.para göz deil sıcakkanlı eğer senn paranla deil hastalığınla ilgilenmesini istıosan ona gitt cnm

]Merhaba ben de bir doktorum ve hem bir doktor olarak hemde kendi doktorum olduğu için Opr.Dr.Mustafa Alihanoğlunu ve Opr.Dr.Dilek Alihanoğlunu tavsiye ederim.Alsancakta Özel Assos Kadın Doğum Merkezinde Çalışmaktalar.Tüm Özel ve resmi hastalara bakmakta çok ilğili ,bilğili aynı zamanda isüper bir doğum uzmanıları.Gebeliğimi başından sonuna kadar izlediler renkli Ulrason,Dopler cihazlarıla gebelik takipleri ve doğumum mükemmel geçti.

Merhaba Sevgili dilekakal kardesim.Ben Ingilterede yasiyorum su anda aslinda eski uyeyim ama pek aktif olamiyorum sitede gezinirken muhtesem Dr.um adini gorunce hemen yazma ihtiyaci hissettim..Suppeeerr hatta super otesi.Psikolog gibi arkadas gibi benim 15yillik dr.um.Su anda y.disinda yasadigim halde buradaki dr.larin soylediklerini onu arayip teyit aliyorum hala.8 Yasindalki oglum onun sayesinde erken dogumdan kurtuldu.Kizim 7 aylik dogmustu indan once.Neyse sonucta 1 sn bile dusunme.Resat Bey icin para en son sirada kaliyor.Ona cok gariban hasta gonderdim eski isyerimden elemanlarim para almadigi bile oldu.Bir sn bile dusunme dr.umu o kadar seviyorum ki.10 yil cocugu olmayan bir arkada tavsiye ettim tedavisi Rabbimin izni ile iyi sonuclandi.Operator kendisi.Konak Dogumevinde gorev yapiyor ayni zamanda da Karatas Hastanesinde.Alsancak ta TRT nin arkasinda muayenehanesi..Gidersen eger Ozlem in slmi var dersin su anda Ingilterede dersin.Rabbim tez vakitte sifani versin kardesim.Ben 38 yasindayim Resat Bey den once cok Dr.tanidim hep parayi sevelere rast geldim diger Dr.lari tenzi ederek soyluyorum.Sevgiler.

Merhaba Sevgili dilekakal kardesim.Ben Ingilterede yasiyorum su anda aslinda eski uyeyim ama pek aktif olamiyorum sitede gezinirken muhtesem Dr.um adini gorunce hemen yazma ihtiyaci hissettim..Suppeeerr hatta super otesi.Psikolog gibi arkadas gibi benim 15yillik dr.um.Su anda y.disinda yasadigim halde buradaki dr.larin soylediklerini onu arayip teyit aliyorum hala.8 Yasindalki oglum onun sayesinde erken dogumdan kurtuldu.Kizim 7 aylik dogmustu indan once.Neyse sonucta 1 sn bile dusunme.Resat Bey icin para en son sirada kaliyor.Ona cok gariban hasta gonderdim eski isyerimden elemanlarim para almadigi bile oldu.Bir sn bile dusunme dr.umu o kadar seviyorum ki.10 yil cocugu olmayan bir arkada tavsiye ettim tedavisi Rabbimin izni ile iyi sonuclandi.Operator kendisi.Konak Dogumevinde gorev yapiyor ayni zamanda da Karatas Hastanesinde.Alsancak ta TRT nin arkasinda muayenehanesi..Gidersen eger Ozlem in slmi var dersin su anda Ingilterede dersin.Rabbim tez vakitte sifani versin kardesim.Ben 38 yasindayim Resat Bey den once cok Dr.tanidim hep parayi sevelere rast geldim diger Dr.lari tenzi ederek soyluyorum.Sevgiler.

merhabalar.kadın doğum dr u denince ilk aklıma gelen dr reşat bozoklar geliyor.öyle mükemmel bir kişiliği ve dr luğu var ki.herkezin tanışması gitmesi gereken bi dr olduğunu düşünüyorum.kendisi karataş hastanesinde görev yapmakta.tüm bayanlara duyurulur.her türlü sıkıntınızı konuşup 7-24 arıyabileceğiniz bir hekim.bilgilerinize.

reşat beye bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Büyük bi heyecanla muayenesine gittik eşimle.ilk muayenemdi.Odaya alındık,kendısı geldi el sıkıştık,ne bi tebrıkler ne bı hayrılısı olsun hıc bısı yok!direkt ultrason cihazını elıne aldı ve soyledıgı benım aklımda kalan tek şey ''görmek ıstedıgımı goremıyorum''bu sefer alttan muayene etti benı ve yıne''gormek ıstedıgımı goremıyorum'' ne o ne oooooo..dıye bagırasım geldı.kese var bebek var ama ne yok.5 haftalık gebe oldugumu öğrendim o gün.Neyse giyindim,odasına gittik.Bize direkt olarak %20 lik dilimin ılk 3 ayda bebeği kaybetme riski oldugundan bahsettı.ben tabıı bunu duyunca basladım ağlamaya.....yanı sormayın benım ılk tecrubem cok kotu gectı.cok soğuk cok uzak bı doktordu şefkatsizdi.ben hıc memnun kalmadım.5 haftalık olmama ragmen benı 4 gun sonra yıne cagırdı.yıne duyamayabılırdık,cok uzulucektık yıne.kendı ıstegımle randevumu 1 hafta sonraya erteledık.heyecanla kalp atışlarını beklıyoruz mınıgın.duyduktan sonra da reşat beyı bır daha gormek ıstemıyorum zaten.

Hiç düşünmeden ilk randevunuzu alın.sorunsuz süper bi hamilelik geçirdim.doğumumda cok iyi geçti.karataş hast.tüm personeli seçmece bence hepsi süper ilgili ve neşeli.

umarım istediğin kalp atışlarını görmüşsünüzdür. benim de ilk hamileliğimde talihsizlikler peşimi bırakmadı. Reşat Bey bence ya popülerliğinden bu kadar rahat veya yoğunluğundan bu kadar yorgun. ikiz bebeklerimde beni onbeşgünde bir çağırması gerekirken ayda bir çağırdı vardır bi bildiği dedik. ikili test istemedi gene ok dedik. 18. haftada cinsiyetlerini öğrenmeye gittiğimizde yine nötr bir tavırla pek sağlıklı göremiyorum dedi. biz ultrasondan kaynaklı sandık meğer bebeklerimin kalbi durmuşmeğer. o sırada mahvoldum. oysa son bir haftadır başağrılarım dayanılmayacak kadar artmıştı gece birde bile aradım dayanamıyorum artık diye bana parolden bi kaç tane içebileceğimi bu dönemde normal olduğunu söyledi hep, kontrole bi kez bile çağırmadı gerek yok dedi. meğer bebeğimin bi tanesinin üç hafta önce kalbi durmuş. ve bu da yetmezmiş gibi cuma günü öğrenmemize rağmen beni pazar günü "anneler günü"ne kadar bekletti. anneler gününde aldı bebeklerimi. o zamanki acıyla hiç sağlıklı düşünememiştim. ayrıca ikili test istemediğini söylemiştim, bebeklerimden bi tanesinin özürlü olduğunu söyledi kaybettiğimizde. bi özürlü olan önce öldü dedi bi sağlıklı olan dedi. ve buna benzer bi kaç durum daha yaşadık ama bi tanesi normal doğumla diğeri kürtajla alındı bebeklerimin sonrasında bi sıkıntı yaşamadım bu anlamda da hakkını yiyemem.

kesinlikle reşat bozoklar benim doğumumu o yaptı ve çok memnun kaldım hem karataş hst.çalışıyo oradaki ücreti 29 tl muayenehane ücreti en son 5 ay önce 70 tl idi SGK anlaşmasıda var karataşın bence hiç düşünme git hem istediğin zaman arayıp soru sorabiliyorsunda sana kolay gelsin

Merhaba arkadaşlar,
etraftan methini çok duydum Reşat bey'in bu sebepten hiç düşünmeden ondan randevu alıp gittim... İlk tanışmam benimde ultrason odasında oldu fakat çok sıkışmıştım daha fazla bekleyemeyecektim bu sebepten dolayı bu şekilde oldu..yüzünde tebessüm vardı , yabancılık çekmedim.. 2.muaynemde eşimle gittik o da aynı şekilde sıcak buldu, biz bazı şeyleri sormayı beklerken o bize sormadan cevap verdi sağolsun.. Diğer sorularımızada bıkıp usanmadan cevap verdi ...Tahliller konusunda da yardımcı oldu,ssk lı olduğum için Karataş hastanesine yönlendirdi ve testler için oldukça cüzzi bir rakam (24 TL) ödedim sayesinde..İkili testimde de aynı şekilde oldu özel bir labratuarda fakat ordada 150 tl yerine sadece 50 tl ödedik Reşat bey sayesinde... Bu zamana kadar çok sıkıntım olmadı sadece 2 kez aramak durumunda kaldım ama ikisindede gayet yardımcı oldu...
Muayne ücreti de gayet uygun 80 TL (Nakit), gerçi muaynehaneside fiyata göre tabii yani biraz salaş ve ultrason cihazları çok gelişmemiş tabii yani bebeğinizin kalp atışını görebiliyorsunuz :) lakin sesini duyamıyorsunuz ... Ayrıca bebeğinizi 3 boyutlu da göremiyorsunuz ama eski usul ultrasonda yani siyah beyaz göreyim, kalp atışınıda göreyim bana yeter diyorsanız hiç vakit kaybetmeden kapısını çalın Reşat beyin...

En iyi doktor Serkan Güçlü. Benim kurtuluşum oldu. Allah Razı olsun. Şu anda Şifa Üniversite'si Hastanesi'nde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…