İzmirde düğün fotoğrafçısı

nisaninteyzesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
3
0
44
Kızlar merhaba benim düğünüm 29 ağustosta.uzun zamandır düğün fotoğrafçısı arıyorum ama fiyatlar bazılarında gerçekten çok uçuk.Arkadaşlarım karşıyaka bir yer önerdi karşıyaka metronun hemen karşısında isanat fotoğraf merkezi diye bir yer gittik görüştük fotoğraflar falan güzeldi fiyatta iyiydi ama ben emin olamadım bu fotoğrafçıları duyan varmı yada tavsiyede bulunacak olan varmı

Yaşadığım tecrübeden dolayı tek kelime ile tarif edeyim. "Sakın."Kim sana tavsiye etmişse düşmanlık etmiş. Ordakiler karı koca. Bayan fotoğrafçılık okuyan öğrenci. Eşi tiyatrocu. Yinede karar senin.

cihan fotografçılık iyi diye duydum. profesyonelmiş. arkadasim orayla anlaşmış. anadolu caddesinde cumhuriyet kavşagında

Yaşadığım tecrübeden dolayı tek kelime ile tarif edeyim. "Sakın."Kim sana tavsiye etmişse düşmanlık etmiş. Ordakiler karı koca. Bayan fotoğrafçılık okuyan öğrenci. Eşi tiyatrocu. Yinede karar senin.

Benim kızımın doğumunu çektiler Zeliha hanımdan çok memnun kaldık talihsizlik size denk gelmiş vallahi üzüldüm.Bu işi yapan o kadar amatör ve alaylı insan varki rezillik, varsın öğrenci olsun işini okulunda öğreniyor

selam arkadaşlar. logossanat.com dan bilgi alabilirsiniz. düğünün her aşamasında size yardımcı olurlar. ve 50 nin üzerinde fotoğrafçıları var. serhan beyle görüşebilirsiniz. numarası sitede var. büyük bir organizasyon firmassı ve fiyatlarda harika.

X