Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bnde bgn hamilr oldgmu ogredm bnm izmir alsancakta cook i dok var ozel muanenesi 130tsk ederım canım ama uzak kalır o bana bende buca
ozel mavı denız hastanesıne gıttım cuma gunu ıkılı testler ıcın bakalım artık suan doktor ıyı gıbı ılerleyen zamanda daha net sonuc alırım ınsallah
cok sevındım canım hayırlı olsun umarım cok güzel bi hamılelık gecırırsın ve sagsalım evladını kucagına alırsın adı ne doktorun pekı canım ve sadece ozel muananede mı bakıyo yanı baglı oldugu bı hastane var mıCnm bnde bgn hamilr oldgmu ogredm bnm izmir alsancakta cook i dok var ozel muanenesi 130
Cnm bagli oldugu hastane varmista bn biliyrm hep muaneye gittigm icn ama dogum icn yne ona gitmek istyorum yigit ozgec alsancakta gidersen numarasini yollarm bn cok memjumcok sevındım canım hayırlı olsun umarım cok güzel bi hamılelık gecırırsın ve sagsalım evladını kucagına alırsın adı ne doktorun pekı canım ve sadece ozel muananede mı bakıyo yanı baglı oldugu bı hastane var mı
anladım canım bende sımdı bucada suat bey var oda cok ıyı hemde doguma kendı gırıyor mus bılıyorsun belkı cogu doktor doguma gırmıyo bı kac kere daha gıdecem bakalım olurda memnun kalmazsam senın doktor aklımda bulunsun en azından ona gıderım cok tsk ederım ama sunu solım canım benım gıttıgım doktorun hem muanane ucretı cok ıyı hemde cok bılınen bı doktor ısınde baya ıyı ıstersen sende onu bı arastr belkı ılerde lazım olurCnm bagli oldugu hastane varmista bn biliyrm hep muaneye gittigm icn ama dogum icn yne ona gitmek istyorum yigit ozgec alsancakta gidersen numarasini yollarm bn cok memjum
Doktorunuzun soyadi ne? Birde hastanesinin adini soyler misiniz?anladım canım bende sımdı bucada suat bey var oda cok ıyı hemde doguma kendı gırıyor mus bılıyorsun belkı cogu doktor doguma gırmıyo bı kac kere daha gıdecem bakalım olurda memnun kalmazsam senın doktor aklımda bulunsun en azından ona gıderım cok tsk ederım ama sunu solım canım benım gıttıgım doktorun hem muanane ucretı cok ıyı hemde cok bılınen bı doktor ısınde baya ıyı ıstersen sende onu bı arastr belkı ılerde lazım olur
tsk ederım canım ama uzak kalır o bana bende buca
ozel mavı denız hastanesıne gıttım cuma gunu ıkılı testler ıcın bakalım artık suan doktor ıyı gıbı ılerleyen zamanda daha net sonuc alırım ınsallah
Hangi doktora gittiniz ben de oraya gideceğim ama bilmiyorum nasıl ücretler ve doktorlartsk ederım canım ama uzak kalır o bana bende buca