İzmirde en iyi tüp bebek merkezi ya ds doktoru tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Bnm 8.gün kanamam olmuştu umudumu kesmiştim salı günü degerim 19 çıktı dr degerün düşük düşebilir demişti bug0n yine verdim 66 geldi 2 buçuk katlamış dedi haftaya tekrar gidicem nasipse
Hadi gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin

inşallah canım tanışmayı isterdim orada seninle sadece salı mı geldin
Nasip salı günü geldim kan verip çıktım beklemedim son 6 aydır dönem dönem ordaydım histereskopi yapıldı yumurta toplandı donduruldu pandemi derken 18 temmuzda transfer oldu 29temmuzda hamile olduğumu öğrendim salı günüde değerimin 0.37 düştüğünü öğrendim ilaçları kestik ama ben hala adet olmadım

Nasip salı günü geldim kan verip çıktım beklemedim son 6 aydır dönem dönem ordaydım histereskopi yapıldı yumurta toplandı donduruldu pandemi derken 18 temmuzda transfer oldu 29temmuzda hamile olduğumu öğrendim salı günüde değerimin 0.37 düştüğünü öğrendim ilaçları kestik ama ben hala adet olmadım
Bnde ara ara geldim mutlaka karşılaşmışızdır şimdi ne düşünüyorsun kaçıncı denemen di canım

2. Denememdi 2 tane dondurulmuş vardı adet olunca onlar için başvurcam beklemeyi düşünmüyorum yaş 32 bilinmeyen infertilite çünkü
Evet ara vermeden başla canım bn merkeze ve dr çok güveniyorum şanslısın ki dondurulmuşların var

Merhaba...Ben de pgt yontemi ile tup bebek dusunuyorum.3 tane sebebi bilinmeyen dusugum var ve amhim dusuk.ilk defa tup bebek yapacagim varsa oneri ben de almak isterum
izmirde merkezlere güvenemedik bu konuda istanbul'da şişli memorial de tedaviye başldm yumurtlar temmuzda toplandı şu an genetiğe gitti

Suzin sikintiniz neydi acaba?
genetik hastalık taşıyıcısıyım,çocuklarmda bu hastalık çıkmsn diye genetik olarak saglıklı olanları seçip transfer yaptıracagız ayrıca hsg filminde sol tüpümde sıvı birikmişti ondan dolayı laparoskopi oldım nasipse ekimde transfer

Merhaba herkese sağlıklı günler ,bende tüp bebek merkezi arıyorum ancak tese yapabilen şöyleki benim eşim azospermi yaklaşık 2.5 yıldır tedavı alıyoruz ancak normal çıkış olmadı ,izmirde tese de yapabilen bir tüp bebek merkezi bakıyorum ancak bir türlü içime sinmiyor ,en son su hospital duydum labaratuvarı iyiymiş diyorlar ,aranızda orası hakkında bilgisi olan var mı yada izmir dışında önerebileceğiniz bi yer

Merhaba herkese sağlıklı günler ,bende tüp bebek merkezi arıyorum ancak tese yapabilen şöyleki benim eşim azospermi yaklaşık 2.5 yıldır tedavı alıyoruz ancak normal çıkış olmadı ,izmirde tese de yapabilen bir tüp bebek merkezi bakıyorum ancak bir türlü içime sinmiyor ,en son su hospital duydum labaratuvarı iyiymiş diyorlar ,aranızda orası hakkında bilgisi olan var mı yada izmir dışında önerebileceğiniz bi yer
Be im nacızrne tavsiyem imkan varsa dırek İstanbul olur afyon olur ızmırde bızde siizn gibiydik negatıf sonuclandı tam azo dglıx olıgoyuz tese olmadıktan cok ıyı lb ve hekım yok bu konu uzerınden uzmanlasmıs buda benim 3 yıllık deneyımdekı fikrim olmadık a Baska sey cıkarıyorlat maddı olarakya zorlabırısnız

Be im nacızrne tavsiyem imkan varsa dırek İstanbul olur afyon olur ızmırde bızde siizn gibiydik negatıf sonuclandı tam azo dglıx olıgoyuz tese olmadıktan cok ıyı lb ve hekım yok bu konu uzerınden uzmanlasmıs buda benim 3 yıllık deneyımdekı fikrim olmadık a Baska sey cıkarıyorlat maddı olarakya zorlabırısnız
Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla atlatalım inşallah ,istanbulda önerebileceğiniz doktor var mı

Back
X