İzmirde epilasyon merkezinde yanan hostes

shadowonmyface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
30
1
arkadaşlar bir haber gördüm " İzmir'de yaşayan ve bir havayolu şirketinde çalışan hostes H.M., vücudundaki tüylerden kurtulması için özel bir poliklinikte yapılan lazerli epilasyonun ardından oluşan kızarıklıklar nedeniyle hastanelik oldu. Hostes H.M., yaşadığı bu durumun ardından, güzellik merkezi sahibi H.D. ile G.D. ve T. adlı çalışanlar hakkında, avukatı Ozan Dora aracılığıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. " Haberin tamamı burada mevcut http://www.radikal.com.tr/turkiye/hostes_epilasyon_merkezinde_yandi-1359266

Neresi olduğunu bilen var mı kızlar çok üzüldüm kıza ??

korkunc evet ama gerçek
çünkü lazer gerçekten uygulanırken su kabarcıkları oluştuğunu görünce çok korkmuştum ama hemen geçti gittiğim yer sağlık bakanlığa bağlı bir klinikti
asla böyle güzellik salonu adı altında geçen dandik yerlerde yapılmasını önermiyorum
kesinlikle uzman yerlerde yapılmalı
acil yardım odası olan dr u bulunan yerlerde yaptırın
şimdi kuaförlerde bile yapılıyor
sakın böyle birşey yapmayın

yok gerçekten dandik kuaförlerde bile var şaşıyorum

Her sertifikayı alan gelip lazer yapiyor. 16 17 yaşındaki kizlar bile yapiyor. Gerisini sen düşün. .

:KK57::KK57:

ülkemize bi yenilik gelmeyegörsün. devlet önlem almak için önce üç-beş vatandaşını gözden çıkartıyor sonra ele avuca gelir kriterler getiriyor.

bide bu haberdeki öylemidir bilmiyorum ama sırf ucuz diye sağlığını hiçe sayıp uyduruk yerlere gidenler var tabi.

:KK57::KK57:

ülkemize bi yenilik gelmeyegörsün. devlet önlem almak için önce üç-beş vatandaşını gözden çıkartıyor sonra ele avuca gelir kriterler getiriyor.

bide bu haberdeki öylemidir bilmiyorum ama sırf ucuz diye sağlığını hiçe sayıp uyduruk yerlere gidenler var tabi.

Evet kesinlikle. 5 kurus kar etmek icin bedeninden kim olmak ister ki ya? Allah korusun..

hiç sorma erkek olmak varmış :KK48: bi defa sünnet oluyorsun bi defa askere gidiyorsun bitti gitti. :63:
he ya onlarin ne dogum ne agda ne de adet sancisi derdi var. Ohh. Amaa kadinlarin çektiği bu sancilarin bedeli erkeklerden cikiyor :KK70::KK70::KK70:

kıllı olunca da insanın psikolojik sağlığı bozuluyor evet :KK70:
bende yaptırdım hala devam ediyor 2 seans ta bile yarısından çoğu gitti :KK70:

Ay kesinlikle. Kil kadinin dusmani. Evlenmeden halletmek en guzeli. Ben 2009da yapmistim. 1.5 sene surmustu 6 seansi.. iyiki de yaptirmisim oh valla.

X