ben izmirde Fahri Mola ismini duydum burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat emin değilim. bana yardımcı olur musunuz ameliyat olan arkadaşlar var mı kendisine?:bbo:
Bu çarşamba kendısıne amelıyat olmayıdusunuyorum... Izmirde olup da memnun kalan kımse yok mu?? benım kemıgım kırılmıcak, sadece ucundan bı torpuleme ıslemı.. Kemersız cunku burnum...
fahri mola.ya ameliyat oldum burun estetiği çok memnunum tavsiye ediyorum çok başarılı ameliyatları var birçok arkadaşım fahri beye ameliyat oldu hepsi çok memnun
pretty, ben ameliyat sonrası süreci rahat atlattım. ameliyat olmaktan korkuyordum, hep erteledim; hiç korktuğum gibi bir şey değilmiş :) kapalı teknikle yapıldı ameliyatım. tampon koyulmadığı için nefes alma sorunu yaşamadım.biraz kemer vardı o alındı ve ucu kaldırıldı. şu anda 21. günüm. belirgin bir şişlik kalmadı, yani şişliklerimi bi ben görebiliyorum bir de ameliyat olduğumu bilenler :) ben doğal bir burun istemiştim, tam istediğim gibi doğal oldu.
Merhaba kızlar bende 1 yıl önce fahri beye ameliyat oldum kontroller bitti. Ama ben memnun değilim yandan fena değil ama önden hoş durmuyor hem büyük hem bi tarafta kemik fazla hemde burun ucum top duruyo sizce fahri beye revizyon ameliyatı yaptırayım mı korkuyorum daha kötü olur diye ayrıca ücret alır mı tekrar bilginiz varsa sevinirim 3 ameliyat olacak olursa endişeliyim o yüzden