• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de falcı

Tweetyyyy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhabalar
Aslında eski üyeyim ama 5_6 sene önce girmiştim en son bilgilerimi hatirlamadigimdan tekrar üyelik açtım.
Ve evet gece gece fal krizim geldi. Hayatımda her şey biraz fazla karışık gidiyor. Ve yarın fal baktirasim var. (Şu an varda şimdi falcı nerden bulayım)
İzmir'de Konak olur Alsancak olur karsiyaka olur onerebileceginiz falcı var mı? Yarın gidip yüzyüze baktirasim. Çok guveniyorsaniz online a da açığım tabi.

Hala İzmir'de falcı önerisi olan yok mu? Çıktım gidiyorum ama nereye gittiğimi bilmiyorum.

Evet arkadaşlar kime baktirmaniz gerekiyor bilmiyorum ama kime baktirmamaniz gerektiğini söyleyebilirim. Kızlarağası Hanı Bodrum Kafedeki falcilara baktirmayin.

Merhabalar
Aslında eski üyeyim ama 5_6 sene önce girmiştim en son bilgilerimi hatirlamadigimdan tekrar üyelik açtım.
Ve evet gece gece fal krizim geldi. Hayatımda her şey biraz fazla karışık gidiyor. Ve yarın fal baktirasim var. (Şu an varda şimdi falcı nerden bulayım)
İzmir'de Konak olur Alsancak olur karsiyaka olur onerebileceginiz falcı var mı? Yarın gidip yüzyüze baktirasim. Çok guveniyorsaniz online a da açığım tabi.
Haram

Back
X