ben görüşmeye gittim ekim ayında ilgisi alakası verdiği bilgiler cok içime sindi. başka sehirden git gel sıkıntı olur diye bulundugum sehirde olmaya karar verdim. izmirde oturuyor olsam onu tercih ederdim
ekim ayında 5500 demişti bana gitmeden 2 hastasıyla konuştum onlarında 5500 dü cok memnunlardı. yılbaşında zam geliyor ekole genelde değişmiş olabilir fiyat belki. yine kişinin burnuna göre de değişiyor olabilir
doktorla görüştünüz mü acaba. ben de izmirdeyim ve iyi bir doktor arıyorum fakat bu konuda acemiyim biraz. isimleri çok iyi bilmiyorum acaba bir sonuca ulaşabildiniz mi
ben görüşmeye gittim ekim ayında ilgisi alakası verdiği bilgiler cok içime sindi. başka sehirden git gel sıkıntı olur diye bulundugum sehirde olmaya karar verdim. izmirde oturuyor olsam onu tercih ederdim
çok memnunum hiç ağrım olmadı. 1 tek ağrı kesici bile içmedim.sadece şişlik morluk oldu oda 4 5günde gecti tamamen .bi sıkıntı yaşamadım güzel gecti ameliyatım çok
çok memnunum hiç ağrım olmadı. 1 tek ağrı kesici bile içmedim.sadece şişlik morluk oldu oda 4 5günde gecti tamamen .bi sıkıntı yaşamadım güzel gecti ameliyatım çok