Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben görüşmeye gittim ekim ayında ilgisi alakası verdiği bilgiler cok içime sindi. başka sehirden git gel sıkıntı olur diye bulundugum sehirde olmaya karar verdim. izmirde oturuyor olsam onu tercih ederdimhastası yok mu hiç![]()
ekim ayında 5500 demişti bana gitmeden 2 hastasıyla konuştum onlarında 5500 dü cok memnunlardı. yılbaşında zam geliyor ekole genelde değişmiş olabilir fiyat belki. yine kişinin burnuna göre de değişiyor olabilirSaol cnm . Fiyat verdi mi
doktorla görüştünüz mü acaba. ben de izmirdeyim ve iyi bir doktor arıyorum fakat bu konuda acemiyim biraz. isimleri çok iyi bilmiyorum acaba bir sonuca ulaşabildiniz mitesekkürler aysima ,kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum umarım memnun kalırım
mrhaba hangi şehirde oldunuz ameliyatı acaba bende aynı durumdayım aydındayım benben görüşmeye gittim ekim ayında ilgisi alakası verdiği bilgiler cok içime sindi. başka sehirden git gel sıkıntı olur diye bulundugum sehirde olmaya karar verdim. izmirde oturuyor olsam onu tercih ederdim
balıkesirde oldum cnmmrhaba hangi şehirde oldunuz ameliyatı acaba bende aynı durumdayım aydındayım ben
memnunmusunz nasıl bir süreçten geçtmz braz bahsedermsn ameliyat sonrası sancılı oluyor mu mesela ?balıkesirde oldum cnm
çok memnunum hiç ağrım olmadı. 1 tek ağrı kesici bile içmedim.sadece şişlik morluk oldu oda 4 5günde gecti tamamen .bi sıkıntı yaşamadım güzel gecti ameliyatım çokmemnunmusunz nasıl bir süreçten geçtmz braz bahsedermsn ameliyat sonrası sancılı oluyor mu mesela ?
foto görebilirmym ki öncesi sonrası, özelden mesaj atsan mümkünse tabiçok memnunum hiç ağrım olmadı. 1 tek ağrı kesici bile içmedim.sadece şişlik morluk oldu oda 4 5günde gecti tamamen .bi sıkıntı yaşamadım güzel gecti ameliyatım çok