Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ızmirde gideceğiniz birkaç fotoğraf klübünün eğitimleri var. Bunlar ALSANCAK ' DA ıFOD,ıZAFOD,ıZMıR FOTO CLUB
KARŞIYAKA' DA ; EGE SANAT MERKEZı , DIGIL CAFE FOTOĞRAF KURSLARI
arkadaşlar giden var mı kursa ? tavsiye edebileceğiniz bir kurs var mı ? ücretler nasıl acaba iyice bi araştırayım bakayım,gidenlerle haberleşelim lütfen :)
ızmir Fotoğraf Sanatı Derneği (ıFOD) var.alsancak gazı kadınlar sokagında.hafta sonu ve hafta ıcı olmak uzere fotograf kursları verılıyor.ıster dıgıtal ıster analog.karanlık oda kursları bıle var.kesınlıkle ifodu onerıyorum.ayrıca ben 9 eylul guzel sanatlar fotograf bolumu ogrencısıyım.sorun olursa yardımcı olabılırm.
"karanlik oda fotoğraf merkezi" açıldı alsancakta!
bunyesınde yabancı dergilere iş yapmış fotoğrafçılar bulunuyor. temel fotoğraf eğitimi ve digital fotoğraf atolyeleri veriyorlar.web sitelerinden gerekli tüm bilgileri alabılırsınız. google'a "karanlık oda fotoğraf merkezi "yazmanız yeterli.
kızlar ben başladım kursa :) narlıdere belediyesinin kursu toplam 3 ay sürüyor,ayda 50 milyon 3 ayda bir yeni grup açılıyor zaten kurs geçen hafta başladı eğer düşünürseniz
kızlar ben başladım kursa :) narlıdere belediyesinin kursu toplam 3 ay sürüyor,ayda 50 milyon 3 ayda bir yeni grup açılıyor zaten kurs geçen hafta başladı eğer düşünürseniz