Gelinbaşı ve Gelin Tacı Izmirde Gelinbasi ve makyaj yardimci olurmusunz

secbegen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
150
0
66
İzmir
Kizlar yazin dugunum var,
Izmirde hangi kuaf;re gitmemi tavsiye edersiniz.
Seref kuaf;ru duydum, iyi diyorlar, bilen veya giden varmi...

Birde makyaj icin mac, make up forever gibi kaliteli urunler kullanan maky;zu nerde nasil bulacagim.

Sacimida makyajimida sade abartidan uzak istiyorum ama sicak olucagi icin kalici olmasi lazim....

Yardim edin kizlar az zamanim kaldi

Merhaba
Benim de yazin sonunda dugunum var karsiyaka da oturuyorum bende bilmiyorum nereye gidicem. Arkadasimin senelerdir gittigi bir kuafor varmis Dundar&Ramazan orayi tavsiye etti. Bilen ya da giden var mi baska?

izmirde nerde oturuyorsun. senelerin kuaförü eşrefpaşada şebnem kuaförü var ama çok eski modeller yapıyorlar kendini güncelleye bildimi bilmiyorum sonra altıntaşta murat kuaför serkant kuaför var şirinyerde jale var bunlar gidilipte memnun kalınan kuaförler

Karsiyakada :)
Sebnemi duydum...

seref cok iyidir ne istedigini anlatabildigin takdirde harikalar yaratir ama fiyat olarak oldukca yuksek :)

Karşıyaka'da oturuyorsanız, Bostanlı Cami'nin orada Ahmet kuaförü tavsiye ederim. Gerçekten çok tecrübeli ve başarılı bir kuafördür.

Şebnem bnm annemin de gelin saçını yapmıştı. Çok ünlü ve ustadır. Yapmıştı derken ben yoktum tabi o zamanlar

bostanlı da kuaför ahmet var..ben gelin saçımı oraya yaptırdım ve çok memnun kaldım..kesinlikle tavsiye ederim...makyöz olarakta aslı çakıl diye bir makyöz var..katalog çekimlerinde çalışan bir makyöz...benim makyajımı o yaptı ve cidden iyi iş çıkardı..

Son düzenleme:
Ben okul nedeniyle Buca'da yaşıyorum eğitim fakültesinin yakınında Erdem Kuaför var onlar güzel gelinbaşı ve makyajı yapıyorlar.Fiyatları da normale göre uygun tavsiye ederim.3yıldır müşterileriyim ben ve çok kaliteli çalışıyorlar

Fiyat sorabilirmiyim, ikisi icinde??

kızlar benim de eylülde düğünüm olacak. düğün salonunun buca trend kuaförde anlaşması varmış. giden bilen var mı? yardımcı olun lütfen (

bornovadaki saloon loccayı duyan giden veya gelin saçı yaptıran var mı acaba? soner saç tasarım 25 ağustosta yoğun gibi onun için çok güvenemedim bornovada başka yerlerde araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirimm

bornovada ibrahim ibrahimi neden düşünmüyorsunuz peki sonerin tam karşısı....kendi saç ve makyajımdan çok memnun kalmıştım,tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…