izmirde nerde oturuyorsun. senelerin kuaförü eşrefpaşada şebnem kuaförü var ama çok eski modeller yapıyorlar kendini güncelleye bildimi bilmiyorumsonra altıntaşta murat kuaför serkant kuaför var şirinyerde jale var bunlar gidilipte memnun kalınan kuaförler
Düğün nerde olacak :)
Şebnem bnm annemin de gelin saçını yapmıştı. Çok ünlü ve ustadır. Yapmıştı derken ben yoktum tabi o zamanlarizmirde nerde oturuyorsun. senelerin kuaförü eşrefpaşada şebnem kuaförü var ama çok eski modeller yapıyorlar kendini güncelleye bildimi bilmiyorumsonra altıntaşta murat kuaför serkant kuaför var şirinyerde jale var bunlar gidilipte memnun kalınan kuaförler
Bostanli da Irfan Kuaforu duydunuz mu? guzel mi acaba?
bostanlı da kuaför ahmet var..ben gelin saçımı oraya yaptırdım ve çok memnun kaldım..kesinlikle tavsiye ederim...makyöz olarakta aslı çakıl diye bir makyöz var..katalog çekimlerinde çalışan bir makyöz...benim makyajımı o yaptı ve cidden iyi iş çıkardı..
Saol tavsiyeni dikkate alicam:)
bornovadaki saloon loccayı duyan giden veya gelin saçı yaptıran var mı acaba? soner saç tasarım 25 ağustosta yoğun gibi onun için çok güvenemedim bornovada başka yerlerde araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?