şimdi soyle bişey var benim ailem tekstilci kuması,kaliteyi,dıkımı biliyorlar yani..madam burcuya guvenmıyorum. Ben kemeraltında bir yerle anlaştım cumbul moda evi diye ..istedigim gelinliği 1. sınıf fransız gupuru ve 1.sınıf tafta kullanarak hersey dahıl 1500e dıkecek dikim ve kumaslar cok kalıtelı tavsıye ederım. foto koyabılırım mart 7 de dugunumden sonra isteyen arkadaslar ıcın
İzmirde oturan arkadaşlar bana bildiğiniz işçiliği gercekten güzel olan kaliteli kumaş kullanan gelinlik dikim evi önerebilirmisiniz? işçilik çok onemli mesela zehrayla moda'da giydiğim bir gelinliğin işçiliğine dikkat etmiştim.straplez üst için 2 cm kalınlıgındaki lastigi iç kısma dikip arkadan kopcayla tutturarak kilit sistemi yapmıslardı straplezin dusmemesi ve guzel durması ıcın.. bunun gibi detaylar cok onemli..
ay o zaman benim arkadaş bayağ bir ucuza kapatmış olmalı ki çok basitti dikimi kaydirigubbakcemile3
benim düğünüm 5 nisanda gelinliğin siparişini 2 - 3 hafta kadar önce verdik konak pierin karşısında stephanie gelinlik var orada dikiliyo.2 defa provaya gittim bu cumada son provası var düzenli ve dikkatli çalışıyorlar kullandıkları kumaş da kaliteli.
izmirde evleneceklere tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?