İzmirde hamile kıyafeti nerden alınmalı?

maricik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
901
20
118
İzmir
Merhaba hanımlar izmirde oturup hamile kıyafeti alanlar nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Birde hamile kıyafetleri biraz pahalı gibi şöyle ürün seçeneği fazla ve uygun fiyata kıyafet nereden alabilirim? Lütfen yardım edin...

Hiç bilen yok mu acaba? Bu çarşamba izmire gelip almak istiyorum lütfen yardım edin.

İzmirde özel olarak hamile kıyafeti satan yerler aşırı pahalı. Ben o yüzden hep lcw ve defactodan aldım. ama yine de dükkan ismi istiyosan ZUHAL var kemeraltında. Balçova Agora avm'de GeBe var,ama tabi 2-3 parça bişey alsan maaşı orda bırakırsın

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Gebeyi biliyorum dediğin gibi maaşı orda bırakırız. Lcw 'de elbise fazla yoktu sanırım ama yinede defacto ve lcw'ye bakıcam ilk defa alıcamda ondan bu iki mağza haricinde var mı diye sormuştum.

Dün lcw ve defactoya gittim ben gittim diyemidir nedir hamile kıyafeti namına pantolon haricinde hiçbirşey yoktu.Hele ki defactoda üstünde garip şekilleri olan pantolonlardan vardı orası daha berbattı. Konuya bakanlara bilgi olsun diye yazdım. Nereden gidip bakacağımı şaşırdım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…