Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar izmirde hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremiyorum fiyatlar ve hastane tavsiyelerine ihtiyacım var yardimci olabilecek birileri var mı ?[/QUOTE
Ben ayrancilar da medifema da yapacam canim. Bilmem sana uzak yada yakin gelir. Ben hamileligimin basindan beri medifema da aysel taser e gidiyorum cok da memnunum biraz sezeryanci oldugunu soyluyor ama bisey diyemiyecem ilk cocugum icin nasil bi dogumum olacagini bilmiyorum. Pazartesi gunu randevum var 28+4 gunluk hamileyim. Sen kac ayliksin ayrica su an dr un kim. Ben hastaneye 22 tl muayene ucreti veriyorum dogum fiyatlarini bilmiyorum pazartesi gunu onu da soracam ama dogumum medifema da yapacam o kesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar izmirde hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremiyorum fiyatlar ve hastane tavsiyelerine ihtiyacım var yardimci olabilecek birileri var mı ?[/QUOTE
Ben ayrancilar da medifema da yapacam canim. Bilmem sana uzak yada yakin gelir. Ben hamileligimin basindan beri medifema da aysel taser e gidiyorum cok da memnunum biraz sezeryanci oldugunu soyluyor ama bisey diyemiyecem ilk cocugum icin nasil bi dogumum olacagini bilmiyorum. Pazartesi gunu randevum var 28+4 gunluk hamileyim. Sen kac ayliksin ayrica su an dr un kim. Ben hastaneye 22 tl muayene ucreti veriyorum dogum fiyatlarini bilmiyorum pazartesi gunu onu da soracam ama dogumum medifema da yapacam o kesin.
Orası bana uzak canım ben 15. Haftaya girdim doktorumdan memnunum ama bağlı olduğu bir hastane yok hangi hastaneyi seçersem orda olacak
Kızlar izmirde dogum yapan kimse yok mu çınarlı kent medical gazi bir sürü hastane var siz hangisine gidiyorsunuz
valla ben medicalde düşünüyorum merve hanıma daha önce gitmiştim, şimdi gene ona gidicem.Kanımda pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğne oluyorum benim gibi riskli gebeliklerde normal doğumu pek önermiyorlar, o yüzden sezaryan olurum diye düşünüyorum nasip kısmet artık
Ben gecen yıl Çınarlı'da doğum yaptım ve şimdi ikinciye hamileyim tekrar Çınarlı'da yapmayı planlıyorum. Temiz bir hastane hemşireler, doktorlar vs hepsi cok ilgili.
Benim doktorum dr Reşat Bozoklar. Çok memnunum. Doğuma kadar alsancakta olan özel muayenesine gittim yine öyle olacak.
Bir çok araştırmadan sonra geçen yıl anladım ki gayet de uygun.
ben egepole gidiyorum doktorum Ayşen güçlü..çok güzel bi hastane tavsiye ederim..bende çok araştırmıştım buldum şimdi çok memnunum.
Doktorumdan çok memnunum zaten ama hastaneyi düşünüyorum egepol nasıl acaba hiç gitmedim oraya yeni doğan yoğun bakımı falan var mı acaba
Çok teşekkür ederimgüzel bi hastane özel olduğu heryerinden belli..çok temiz aynı ev gibi odaları banyosu tertemiz..yoğun bakımını bilmiyorum ama vardır kesin