Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm nerde o dr bnde şirinyerde oturuyorum daha önce tahir özgüdere gitiim ama bidaha gitmemşirinyer'de ahmet seçkin önoğlu.
yanlış anlamazsanız nedenini de yazar mısınız? şimdiki dr kim?
cnm hakan kanıt egepoldeki dr mu?arkadaşlar bende hakan kanıta gidiyodum ama değiştirmeye karar verdim.kent hastanesinde doğan işsevere gitmeyi düşünüyorum:97:
cnm hakan kanıt egepoldeki dr mu?
çok geçmiş olsun cnmm kanaman mı oldu şimdi iisin demi walla nerde oturuyosun bilmiyorum ama egepolü çok tawsiye ediyolar gökalp beyi brz yoğun ama bu yaz 3 arkadaşımın doğumunu yaptı tekrar hamile kaldığımda ona gitmeyi düşünüyorum yada gene o hastanede nezahat hnm war o da çok ii bakalım kısmetyok cnm.doğum hastanesinden emekli.şuan sadece kendi özel kliniğinde bakıyo.ama dün geçirdiğim bi tehlike üzerine hastanedede görev yapan bi doktora gitmeye karar verdim
çok geçmiş olsun cnmm kanaman mı oldu şimdi iisin demi walla nerde oturuyosun bilmiyorum ama egepolü çok tawsiye ediyolar gökalp beyi brz yoğun ama bu yaz 3 arkadaşımın doğumunu yaptı tekrar hamile kaldığımda ona gitmeyi düşünüyorum yada gene o hastanede nezahat hnm war o da çok ii bakalım kısmet
Ahmet Güler'e giden yok mu? Özel muayenehanesi olan bir doktora mı gitmek gerek yoksa hastanede çalışana mı bilemedim..