izmirde hangi kadın doğum doktoruna gidiyosunuz ?

nmgrgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
16
0
36
İzmir
mrblar.ben7 haftalık gebeyim.bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine hakan kanıta gidiyorum.acaba siz nerlere gidiyosunuz?

şirinyer tansaş'ın orada, vakıfbank üstü. ayrıntılı ultrason,renkli doppler,nst her şey var. her muayenede cd de veriyor,belleğe de kaydedebiliyorsun ve işine çok hakim. duruşu bile güven veriyor.

ben izmirde ahmet beye gidiyordum kızlar kimi memnun kalır kimi kalmaz ben memnun kalmadım ve dr umu değiştirdim

yanlış anlamazsanız nedenini de yazar mısınız? şimdiki dr kim?

Ahmet bey'e tavsiye üzerine gittim,anemi hastasıyım,sürekli kan değerlerim düşük,hamile olduğumdan beride kansızlığım iyice derinleşti bu durumda halsiz güçsüz ve dokunsan düşecek gibi oluyordum,bu halde ben ahmet bey'e gittim ve bana çok iyisin normalsin dedi ayrıca kan tahlili isteyip durumumum iyi olduğunu söyledi halbuki kan değerlerim onu göstermiyordu herşeyden önemlisi ben kendimi biliyordum çok kötüydüm bebeğim vücudumda olan kanı almıştı zaten.Eşim başka bir dr götürdü beni elimdeki sonuçlara bakarak beni hemen ege üniversitesine yatırdı oradada kan tahlillerim alındı ve bana iki ünite kan verdiler ayrıca ahmet bey bana hangi ilacı önerdiyse hep yan etkilerini yaşadım kaç kere yataktan kalkamadım o ilaçların etkisiyle istifar etmekten boğazımda cxeviz büyüklüğünde yumrular oluşuyordu,ben gerçektende memnun değildim ahmet beyden boşuna gitmişim 3 ay!Şuanki dr.um Prof.Dr.Fatih Şendağ gerçekten alanında bir numara olan bir doktor ve sayesinde Allaha şükürler olsun çok ama çok iyiyim

sedase aynı yere gitmişiz işte ahmet beyle tahir özgüder aynı poliklinikteler we bn ikisinede gitmem tahir bnm hayatımla oynadı gerçekten ama tabii kişiden kişiye değişir

kızlar bende çok karasızım bu konuda bana yakında kent hastenesi var orda namıkbey var ama çok yoğun orçun bey ve nihal hanımda

arkadaşlar bende hakan kanıta gidiyodum ama değiştirmeye karar verdim.kent hastanesinde doğan işsevere gitmeyi düşünüyorum:97:

ben bugün ege sağlık hastanesindeki evrim berberoğluna gittim ilkkez.çok memnun kaldım.çok tatlı güleryüzlü anlayışlı birisi.orada devam edicem kısmetse

yok cnm.doğum hastanesinden emekli.şuan sadece kendi özel kliniğinde bakıyo.ama dün geçirdiğim bi tehlike üzerine hastanedede görev yapan bi doktora gitmeye karar verdim
çok geçmiş olsun cnmm kanaman mı oldu şimdi iisin demi walla nerde oturuyosun bilmiyorum ama egepolü çok tawsiye ediyolar gökalp beyi brz yoğun ama bu yaz 3 arkadaşımın doğumunu yaptı tekrar hamile kaldığımda ona gitmeyi düşünüyorum yada gene o hastanede nezahat hnm war o da çok ii bakalım kısmet

çok geçmiş olsun cnmm kanaman mı oldu şimdi iisin demi walla nerde oturuyosun bilmiyorum ama egepolü çok tawsiye ediyolar gökalp beyi brz yoğun ama bu yaz 3 arkadaşımın doğumunu yaptı tekrar hamile kaldığımda ona gitmeyi düşünüyorum yada gene o hastanede nezahat hnm war o da çok ii bakalım kısmet

evet canım pzt akşamı kanamam geldi özel doktorumu aradığımda ertesi gün 5de gelmemi söyledi.ilk gebeliğim o korkuyla ertesi gün 5e kadar nasıl beklerim.o yüzden değiştirmeye karar verdim.egepolede başka nedenlerden dolyı gitmiştim.çok kalabalık oluyo ya :( kent hastanesindede doğum yapmayı düşünüyorum o yüzden ordan bi doktorla görüşmeyi düşünüyorum.sanırım doğan işsever olucak

Ahmet Güler'e giden yok mu? Özel muayenehanesi olan bir doktora mı gitmek gerek yoksa hastanede çalışana mı bilemedim..

Ahmet Güler'e giden yok mu? Özel muayenehanesi olan bir doktora mı gitmek gerek yoksa hastanede çalışana mı bilemedim..

arkadaşım 9 haftalık hamileyim.ilk haftalarda özel muayenesi olan doktoruma gidiyodum ve çok memnundum.ama geçen hafta geceleyin kanamam gelince anladımki kesinlikle hastanedede görev yapan bir doktora gitmeli.şuan kentte doğan işsevere gidiyorum.ani bi durumda hastaneye gelebiliyolar

Back
X