izmirde hangi kadın doğum doktoruna gidiyosunuz ?

şirinyer'de tahir özgüder'e gittim. memnun kaldım açıkçası muayene dışında da sekreteri ve kendisi hastalarından iletişimi koparmıyor.

İlk aylarda İlke'ye gittim pek memnun kalmadım, tahlillerimi aşımı filan ben sormadan söylemedi Tijen Hanım maşallah. Egepole başladım geçen ay, artık doğum da yapabileceğim bi yere başlamak istedim çünkü. Çok kalabalık yaa burasıda, çok övüyorlarda. Hakan Beyden alabildim ancak randevuyu. Fena değildi, bakalım artık. Gökalp Beyi istedim aslında da elime geçmedi malesef. 1 ay öncesinden almak gerekiyor randevuları. Hastane biraz uzak geldi, yada bana öyle geldi giderken. Bana 9 Eylül Üni. Hastanesi daha yakın. Egepole giderken dedimki eşime'' Ben bu hastaneye varana kadar yolda doğurrum heralde '' dedim. Bilmiyorum yaa çok kararsızım hastane konusunda. Şayet doğum sancım filan tutarsa o anki çırpınışla çekkkk 9 Eylül ' e de diyebilirim tabi yakın olsun diye.

Merhaba ,
1 hafta önce yeni anne olan biri olarak gebelik öncesi, gebelik dönemi ve sonrasındakı doktorum kent hastanesı Uzman Dr. Orçun Sezer. Uzun araştırmalar sonucu karar kıldıgım doktorum benim tüm beklentilerimi tam olarak karşıladı. Özellikle normal doğumu destekleyen ve bu ımkan varsa anne adayının bu yönde isteğının hep yanında olan bir doktor. Konusunda uzman , guvenilir ve özverili bir doktor olarak Orçun beyi gönül rahatlığı ile tavsıye edebilirim.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Özlem Gültekin tek tavsiyemdir prof. lere taş çıkaracak bir doktor diyebilirim alanında oldukça uzman biri yazımda anlattığım gibi beni ölümden döndürdü.

Kesinlikle Ali İrfan Güzel. Doçent olması, güleryüzlü olması, iyilik yapma isteğinde olması yeter.

Back
X