Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de hangi merkez,tavsiyeniz, sonucunuz?

benim de ilk tedavim kent hastanesi israel aruh ta oldu...ikinci denememe de karar verirsem birkaç güne kadar başlayacağım aynı merkezde şartları zorlayarak,sgk ile anlaşması iptal oldu belki duymuşsunuzdurbu o merkezde son denemem olacak(maddiyattan dolayı)....ilkinde hamilelik elde ettim ama olmadı değerler düşmeye başladı...
Eğer başaramazsam ki umarım bu sefer sağlıklı gebelik elde ederim ...9 eylülden rapor çıkartıp orda devam etmeyi düşünürüm...
Fikrimi yazmak istedim..diğer merkezler hakkında bilgim yok..memnun olan da var olmayan da.???
Sevgiler

senaycım benim dr kent hastanesi israil aruh'a yönlendirecek.nasıl bi dr.kentten memnun kaldın mı bana bilgi verir misin canım

bende smyrnada tedavi oluyorum birsürü olumsuz deneyimden sonra çok şükür smrnayla tanıştım çok memnunum keşke hiç vakit kaybetmeden direk buraya gelseydim herkese tavsiye ediyorum bide kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin gidin yüzyüze görüşün memnun kalırsanız tedaviye başlayın

merhaba arkadasım bende izmirde tedvi için bircok merkez arastırdım ıkı yerlede gorustum bunlardan bırı ırenbe (dilek hnm) diğeri myrna(funda hanım) ben smyrnayı sectım bu ay baslayacagız tedavıye cok ılgılıler sen karar verebıldınmı?

Merhaba

inşallah bebeğini kucağına alırsın.
Smyrna'dan memnun kaldın mı? Bende bu ay orda başladım tedaviye.

canım ege unıversıtesınede gidebilrisin yada irenbe dilek aslan orayıda önerebilirm sana

mhb arkadaslar ben gecen ay transferım oldu ege tüp bebekte ama sonuç negatıf şimdi tekrar denemek istıyorum ssk birini karşıladı digerınıde karşılıyor fakat aynı raporla başka merkezde yaptırmam mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim:emir_bebek:

selam ben de izmirde smyrna da tedaviye başlayacağım adetimden sonra orayı seçmemin nedeni çok iyi referanslar almamdı. Aslında memorial semra kahraman düşünüyodum ama uzak olduğu için smyrnaya döndüm. funda hanımla görüştüm gerçekten tatmin ediyor insanı ama tüp bebekte embriyoloğun da çok önemi var.

Back
X