Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl öğrenebilirim acaba internetten hiç bi bilgiye ulaşamadım saatini filan?? Çok acil lazım bana da bilet alıyoruz ona göre alcazcanım otogardan havalimanına otobüs oluyor
belli saatterde kalkıyordu
canım bütün hatlar degisti sadece 1 tane var o da geç geliyor. bence kemer aktarmalı bi otobüse binip izbanla git hem daha cabuk gidersin
canım halkapınardan biniyorsun izbana güvenliğe sorarsan sana hangi taraftan bineceğin konusunda sana yardımcı olacaklardır. evet yakın hemen karsısında iniyorsun durağın adı doğal olarak havalimanı:)
Tatlım hava alanı gazıemırde şımdı. Otogardan köprunun altından gazıemır tansaş aracına bin oradan 10 tl ye havalanına. Yada dırek otobus var eshot . Ya da trenle basmane gardan gazıemır havalanının direkt ıçinde ın. En mantklısı mıoıbusKızlar izmirdeyim havaalanına gitmem lazım ? Otogarın orda oturuyorum nasıl gidebilirim bilgisi olan var mu?
1.otogardan otobüs var mı
2.yoksa izbanla nasıl gidiliyor ?
izbana biniyorsunuz havalimanı durağında iniyorsunuz içinde zaten havalimanının : ) izbanla çok rahat gidiliyoKızlar izmirdeyim havaalanına gitmem lazım ? Otogarın orda oturuyorum nasıl gidebilirim bilgisi olan var mu?
1.otogardan otobüs var mı
2.yoksa izbanla nasıl gidiliyor ?
Evet yanlışmış :) onur air en uygunuydı ondan aldımevet thy en pahalısı bence sen yanlış bakıyorsun :) kendi sitelerine girip bakman en sağlıklısı
Evet izmirliyimizbanla gidebilirsin zaten durağın üstünde havaaalanı işareti var
izmirli olduğuna göre aktarma yapman gerektiğini biliyorsundur muhtemelen ondan bahsetmeyeyim
Evet izmirliyim
Ama son yıllarda izmirde değildim maalesef bilmiyorum izbanı kullanmadım hiç :) aktarma nerden yapacağım. Şimdi sitesinden baktım halkapınarla aynı hatta görünüyo sanki ama. Bir de bi gaziemir durağı var bir de Adnan Menderes . Adnan Menderes te iniceksem ona bakıyorum işte. Çok detaylı soruyorum ya uçak bileti yanmasın diye insanın içi gidiyo![]()
Oturduğum yerden halka Pınar'a gidicem ordan izban a binicem cnm yani aktarma yapmama gerek kalmıcak demek ki. 12.20 de uçağım çıkarım erkenden :)bornovaya otogarın oradan otobüs olması lazım otobüs hatları değiştiği için onu tekrar kontrol etmeni öneririm
bornovadan metroya bindin mi halkapınardan da hilalden de aktarma yapabilirsin
eğer halkapınardan aktarma yapacaksan cumaovası yönüne gitmen gerekiyor
adnan menderes havalimanında ineceksin zaten adından belli üzerinde de havaalanı işareti var :)
bu arada uçağın kaçta ondan erken çık derim