Izmirde havaalanı

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
48
Bursa
Kızlar izmirdeyim havaalanına gitmem lazım ? Otogarın orda oturuyorum nasıl gidebilirim bilgisi olan var mu?

1.otogardan otobüs var mı
2.yoksa izbanla nasıl gidiliyor ?

canım otogardan havalimanına otobüs oluyor
belli saatterde kalkıyordu

canım bütün hatlar degisti sadece 1 tane var o da geç geliyor. bence kemer aktarmalı bi otobüse binip izbanla git hem daha cabuk gidersin

en guzel ızban cnm otogardan otobuse eshotun sıtesınden bakabılırsın varmı yokmu bılmıyorum

İz
canım bütün hatlar degisti sadece 1 tane var o da geç geliyor. bence kemer aktarmalı bi otobüse binip izbanla git hem daha cabuk gidersin

İzbanla nasıl gidiliyo canım hiç bilmiyorum. Otogardan halkapınara gitcem bizim ordan o otobüs geçiyor. Ordan kolay biniliho mı izbana? Sonra hangi durakta inince. Ve indiğinde havaalanı yakın mı? Elimde çok valiz olcak ve tek başımahım ondan soruyorum çok detaylı anlatırsan çok sevinirim cnm

canım halkapınardan biniyorsun izbana güvenliğe sorarsan sana hangi taraftan bineceğin konusunda sana yardımcı olacaklardır. evet yakın hemen karsısında iniyorsun durağın adı doğal olarak havalimanı:)

Kızlar bir de İzmir İstanbul arası uçak bakıyorum Türk hava yolları pehasıstan hepsinden daha ucuz. Daha pahalı olması gerekmiyo mı ben mi yanlış bakıyorum acaba diyorum

canım halkapınardan biniyorsun izbana güvenliğe sorarsan sana hangi taraftan bineceğin konusunda sana yardımcı olacaklardır. evet yakın hemen karsısında iniyorsun durağın adı doğal olarak havalimanı:)

:)) tamam canım kolay yani o zaman öyle yapayım çok sağol

evet thy en pahalısı bence sen yanlış bakıyorsun :) kendi sitelerine girip bakman en sağlıklısı

Kızlar izmirdeyim havaalanına gitmem lazım ? Otogarın orda oturuyorum nasıl gidebilirim bilgisi olan var mu?

Tatlım hava alanı gazıemırde şımdı. Otogardan köprunun altından gazıemır tansaş aracına bin oradan 10 tl ye havalanına. Yada dırek otobus var eshot . Ya da trenle basmane gardan gazıemır havalanının direkt ıçinde ın. En mantklısı mıoıbus

izbana biniyorsunuz havalimanı durağında iniyorsunuz içinde zaten havalimanının : ) izbanla çok rahat gidiliyo

izbanla gidebilirsin zaten durağın üstünde havaaalanı işareti var
izmirli olduğuna göre aktarma yapman gerektiğini biliyorsundur muhtemelen ondan bahsetmeyeyim

izbanla gidebilirsin zaten durağın üstünde havaaalanı işareti var
izmirli olduğuna göre aktarma yapman gerektiğini biliyorsundur muhtemelen ondan bahsetmeyeyim
Evet izmirliyim
Ama son yıllarda izmirde değildim maalesef bilmiyorum izbanı kullanmadım hiç :) aktarma nerden yapacağım. Şimdi sitesinden baktım halkapınarla aynı hatta görünüyo sanki ama. Bir de bi gaziemir durağı var bir de Adnan Menderes . Adnan Menderes te iniceksem ona bakıyorum işte. Çok detaylı soruyorum ya uçak bileti yanmasın diye insanın içi gidiyo

bornovaya otogarın oradan otobüs olması lazım otobüs hatları değiştiği için onu tekrar kontrol etmeni öneririm
bornovadan metroya bindin mi halkapınardan da hilalden de aktarma yapabilirsin
eğer halkapınardan aktarma yapacaksan cumaovası yönüne gitmen gerekiyor
adnan menderes havalimanında ineceksin zaten adından belli üzerinde de havaalanı işareti var :)
bu arada uçağın kaçta ondan erken çık derim

Oturduğum yerden halka Pınar'a gidicem ordan izban a binicem cnm yani aktarma yapmama gerek kalmıcak demek ki. 12.20 de uçağım çıkarım erkenden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…