izmirde hsg-doktor-hastane

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.680
248
Arkadaşlar, hsg çektirmem gerekiyor.korkuyorum haliyle.bana önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı? Fiyatlarinı da söylerseniz çok memnun olurum.

Arkadaşlar, hsg çektirmem gerekiyor.korkuyorum haliyle.bana önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı? Fiyatlarinı da söylerseniz çok memnun olurum.

canım doktou diğer sayfada önerdim sana ama ne kadar bilmiorum çektrmedim hiç.. ama sonuç almak istiosan gerçekten.. bu doktora gitmelisin

Canım ben geçen ay çektirdim Özel çınarlı hastanesinde yapıldı genel anestesi şeklinde uyandığımda herşey bitmişti.Hiç bir ağrı sızım olmadı.Yapan Dr.Birdal TOSYALI bayan dr bu arada fiyatı 550 tl.İstersen tel.u verebilirim.

Canım ben geçen ay çektirdim Özel çınarlı hastanesinde yapıldı genel anestesi şeklinde uyandığımda herşey bitmişti.Hiç bir ağrı sızım olmadı.Yapan Dr.Birdal TOSYALI bayan dr bu arada fiyatı 550 tl.İstersen tel.u verebilirim.

Ben de 2 yıl öne Çınarlı'da yaptırmıştım ve aynen benim ağrım sızım olmadı. Bazı yerlerde anestezi olmadan yapıyorlarmış ve sonrasında çok ağrısı oluyormuş diye duymuştum, o yüzden hastane ararken özellikle anestezi yapıyorlar mı diye hepsine sormuştum:)

Sağol canım. Verirsen sevinirim. Genel anastezili olursa sorun yok zaten. Anastezi olmadan ağrı çektirmeyen bir dr lazım. O kadar para vermek istemiyorum canım :((

Ben de 2 yıl öne Çınarlı'da yaptırmıştım ve aynen benim ağrım sızım olmadı. Bazı yerlerde anestezi olmadan yapıyorlarmış ve sonrasında çok ağrısı oluyormuş diye duymuştum, o yüzden hastane ararken özellikle anestezi yapıyorlar mı diye hepsine sormuştum:)

Ben Eskişehir de yaptırmıştım 7 yıl önce.hiç ağrım olmamıştı. Şimdi yine çektirmem gerekince duydum ki çok agriliymiş.çok şasırdım ve korktum. Şifaya sordum. 450 normal olan.600 anestezili. Çok para yaaa.5 dk için. Devlet de mi yaptırsam? Orda genel anestezi yoktur herhalde??? :///

Back
X