Öncelikle siteye yeni üye olmuş bir arkadaş olarak sana buradan selamlarımı yolluyorum. Bizim gibi uzun süre üyeliği olan arkadaşlar yeni üye olmuş arkadaşlara karşı her zaman kabul edici ve anlayışlıyızdır. Gelelim. Yazdığınız konu hakkındaki fikirlerime. Burada hiç kimse kimseden para kazanmıyor arkadaşım. Ben bu kadına gittim, memnun kaldım ve seve seve memnuniyetimi paylaştım paylaşacağım da. Ben ki şu an izmirde bir yerde lazere gidiyorum onu da paylaştım. Her seansımda insanlara fikir vermesi için memnuniyetimi ve öemnuniyetsizliğimi belirten yorumlarımı seve seve paylaşıyorum... Güzellik uygulamalarının sonuçları kişiden kişiye göre değişir arkadaşım. Bana yapılan lazerin dozunu siz gidip benimle aynı ten rengindeki birine uygularsanız aynı sonucu almayabilirsiniz. İğneli epilasyon da aynı şekilde öyle...birinde leke kalırken diğerinde hiçbirşey kalmayabiliyor. Ben esra hamımdan çok mu çok memnun kaldım arkadaşım. Sen memnun kalmış olmayanilirsin. Kendisini de allah razı olsun bu sitede konyaya taşınmış olan bir arkadaşın tavsiyesi ile buldum. Aysel hanımı da denediğimi ancak sonuç alamadığımı belirttim ama ona gidip memnun olan kişiler de var. Hatta o kişilerden birisi de bu siteden arkadaşım. Kişiden kişiye göre değişiyor. Şimdi siz çıkmışsınız burada munevver epilasyonu ovdüm diye benım samimiyetimi sorguluyorsunuz.reklam yaptığımı söylüyorsunuz. Arkadaşım, benim profilimde bu siteye hangi tarihten beri üye olduğum yazılı.yaptığım yorumlar, paylaşımlarım, yorumlarım hepsi çatır çatır yazılı. Size bakınca ise 15 mart tarihinde üyelik aldığınızı ve siteye ilk girişte bu yorumları yaptığınızı görüyorum . Biz nereden bilelim sizin münevver epilasyona rakip olup yapılan olumlu yorumlardan rahatsız biri olmadığınızı? Çamur at izi kalsın tarzında yazı yazmadığınızı?
Neden reklam ticaret derdinde olalım arkadaşım? Bu zamana kadar bu forumda izmirde iğneli epilasyon adı altında sadece Aysel epilasyonun adı geçiyordu. Burada bu işi yapan başka insanlarda var demek suç mu oldu? Hatta başka arkadaşlarımdan bir iğne epilasyoncunun daha ism
Ni öğrendim. O da bu işte çok iyiymiş.yakın zamanda onun da adını paylaşmak isterim eğer duyduğum kadar iyiyse...Memnuniyetimizi paylaşmak kötü mü oldu? Evet izmir de bu işi iyi yapan başka isimlerde var. Memnun kaldığım her hizmeti burada son nefesime kadar çatır çatır yazacağım hanım efendi (ya da beyfendi) artık kim yazıyorsa bu yorumları. Sizin memnuniyetsizliğiniz sizi ilgilendirir. Bir daha gitmezsiniz olur biter. Ya da memnun kalmadığınızı insani bir dille paylaşırsınız olur biter. Ama siz bu forumda uzun süre üye olup, paylaşımları ortada olan birini reklam yapmakla suçlayamazsınız. Ha bu arada bakın size bir teklifim var. Benım 1 hafta sonra münevver epilasyonda yüz bölgemde ve vücudumda uygulama yaptıracagım. Randevum var. Hadi sizinle buluşup münevver epilasyona gidelim. Siz memnuniyetsizliğinizi
Anlatın benim yanımda. Siz oradayken bana uygulama yapılsın. ( hani ben reklam yapıyormuşum ya güya) tamam mı? Hodri meydan. Sizden cevap bekliyorum. Özelden telefonlarımızı alıp buluşalım...