A Anneciğim Ziyaretçi 25 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneciğim #1 Merhabalar.. Ben İzmir Bucada oturuyorum,hasta ve ya cocuk bakımı işi arıyorum,hemşirelik mezunuyum.ilgilenırsenız ve daha fazla bilgi almak istersenız bana yazın lütfen...
Merhabalar.. Ben İzmir Bucada oturuyorum,hasta ve ya cocuk bakımı işi arıyorum,hemşirelik mezunuyum.ilgilenırsenız ve daha fazla bilgi almak istersenız bana yazın lütfen...
pinpino hangi gecemi yakayım... Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2008 Mesajlar 342 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yaş 44 Yer Diğer 25 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneciğim #2 merhaba,biz de anneannem için hasta bakan bayan arıyoruz.ilgilenir misiniz
pinpino hangi gecemi yakayım... Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2008 Mesajlar 342 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yaş 44 Yer Diğer 25 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneciğim #3 basınsitesinde oturuyoruz
pinpino hangi gecemi yakayım... Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2008 Mesajlar 342 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yaş 44 Yer Diğer 25 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneciğim #4 buraya açtığım bir konu var.şartlar orada yazıyor.size uyarsa bana özelden mesaj atabilirsiniz
A Anneciğim Ziyaretçi 8 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneciğim #5 pinpino .!.: buraya açtığım bir konu var.şartlar orada yazıyor.size uyarsa bana özelden mesaj atabilirsiniz Genişletmek için tıkla...
pinpino .!.: buraya açtığım bir konu var.şartlar orada yazıyor.size uyarsa bana özelden mesaj atabilirsiniz Genişletmek için tıkla...
A Anneciğim Ziyaretçi 8 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneciğim #6 Arkadaşlar yokmu çevrenizde yardımcıya ihtiyacı olan?