• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de isyan ettiren görüntü

Haritaya girmemis bahsettigim yol.. Lozandan devam et yukari dogru, fuarin kenarindan saga sap, iste o yol.. Yeni adi Mustafa ile baslayip uzunca gidiyor..

Heh işte lozana gelmeden, çift gidiş gelişli olmayan, alsancağa giden dar bir yol var, lozanın önünde geçip alsancak camiye gidiyorsun..Şair eşref değil mi orası?

Lozandan sağa sapınca alsancak, melih özakat, namık kemal okullarının önüne çıkmıyor musun?

Valla kafamı karıştırdın yav, zaten iyi değilimdir sokak cadde ismi konularında, karman çorman oldumo_O

Montrö Meydanının Fuar girişini diyorsunuz sanırım :KK48:
Hatta o yoldan düz ilerleyince Basmaneye çıkıyor orası değil mi :stop:
O yola da benziyor, ama o yol az daha genis diye kalmis aklimda.. Bir de agaclarin goruntusu bana Mustabey caddesini hatirlatiyor. Yola dogru tunel gibi sarkmis sik agaclar..

10888488_988176027863389_1110613462736091598_n.jpg
Gaziantep'te durum sahiden böyle :(
Ne yalan söyleyeyim pek memnun değilim bu durumdan:KK12:

Montrö Meydanının Fuar girişini diyorsunuz sanırım :KK48:
Hatta o yoldan düz ilerleyince Basmaneye çıkıyor orası değil mi :stop:

Aynen işte, o basmaneyle alsancağı bağlayan dar yol ben,im bahsettiğim..Daha doğrusu böyle insanların ikamet ettiğini gördüğüm yol o yol..Şair eşref değil mi orasıo_O

Heh işte lozana gelmeden, çift gidiş gelişli olmayan, alsancağa giden dar bir yol var, lozanın önünde geçip alsancak camiye gidiyorsun..Şair eşref değil mi orası?

Lozandan sağa sapınca alsancak, melih özakat, namık kemal okullarının önüne çıkmıyor musun?

Valla kafamı karıştırdın yav, zaten iyi değilimdir sokak cadde ismi konularında, karman çorman oldumo_O
Alsancak camisine kadar gitmeden once fuarin yanindan saga sapiyorsun ya, Kahramanlar kapisina gider gibi.. Tabi once 26 agustos kapisi var. Iste o yol.. Lozan kapisindan 26 agustos kapisina donen yol..

Aynen işte, o basmaneyle alsancağı bağlayan dar yol ben,im bahsettiğim..Daha doğrusu böyle insanların ikamet ettiğini gördüğüm yol o yol..Şair eşref değil mi orasıo_O

şair eşref orası değil:KK70::KK70:

Çankayadan Alsancak Camiye kadar Şair Eşref Bulvarı. Baya uzun bi yol

Sair Esref Lozandan Alsancak Camisine goden ikili yol.. fotograftaki yol tek yol, trafikte gidisli gelisli ayni yolda akiyor, Sair Esrefteki gibi gidis gelis yolu ayri degil.. Senin gordugun yerlerde de vardir Suriyeliler tabii ki.. bir tek yola sikisip kalacak degiller ya. ah Izmirim ah..

benimde kafamı karıştırdınız pes ediyorum:KK48::KK48:

Sair Esref Lozandan Alsancak Camisine goden ikili yol.. fotograftaki yol tek yol, trafikte gidisli gelisli ayni yolda akiyor, Sair Esrefteki gibi gidis gelis yolu ayri degil.. Senin gordugun yerlerde de vardir Suriyeliler tabii ki.. bir tek yola sikisip kalacak degiller ya. ah Izmirim ah..

Burada düzeltme yapayım :KK53:
Şair Eşref Çankayadan tek şerit halinde başlıyor Lozandan sonra çift şerit halinde devam ediyor

Tamam benden de pes, yok iddia edemiyorum çünkü cidden havalara bakarak gezerim gittiğim biyerde, ne mekan isimlerine dikkat ederim ne cadde sokak isimlerine :))

Dr. Refik Soydan caddesi olması lazım bizim bahsettiğimiz yol :)

Burada düzeltme yapayım :KK53:
Şair Eşref Çankayadan tek şerit halinde başlıyor Lozandan sonra çift şerit halinde devam ediyor

Yaaa evet iştee eveeeetttttt..Benim dediğim orası işte delirtmeyin benii:mad::mad::mad::mad::mad:

Saraylim kafamı allak bullak ettin, atlayıp gidicem şimdi oraya :70:

izmir-de-suriyeli-krizi-dev-fuara-sayili-gunler-kala--5925243.Jpeg

izmir-enternasyonel-fuari-nda-suriyeli-krizi-7580751_2835_m.jpg

Buraları demiyor muyuz arkadaşlar? :KK51:

Medcezirin bahsettigi yol olmali.. Orada da vardir, ne de olsa Basmaneye yakin ve oradan Yunanistana kacmaya yol araniyorlarmis son gunlerde ve Basmanede Otobus sirketlerinin onunde kuyruklar olusturuyorlarmis..

Ay inanmıyorum haklısın...Tabi o yoldan gelip, montro kapısının ordan alsancak yoluna giriyorum..Kısa bir yol tek gidiş gelişli..

9 eylül meydanını montro meydanı olarak düşünüp 2 saattir çırpınıyorum..Haklısın..

Şimdi baktım haritaya, mürselpaşa bulvarından geliyorum bornovadan alsancağa giderken..

Bundan sonra bulvar, cadde isimlerini ezberlemeyen nolsun..

Back
X