İzmirde kadın doğum doktoru acil

mgydkbegum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
189
117
18
Kızlar selam izmirde iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum acil olarak bi tane doktor buldum ama nasıldır bilmiyorum adı ( LATİFE BUKET SACKİRAN ) giden ya da bi bilgisi olan var mı bu dokoruu

Canim ahmet seckin onoglu var sirinyer de muayenesi cinarlida dogum vs yapıyo gozum kapali tavsiye ederim su kadarini söyleyeyim 6 aylik hamileyken kistim döndü ve Rahime yapisti mecburen operasyon kızım 3,5 yasinda.once allaha sonra ahmet beye sukrediyorum

Canim ahmet seckin onoglu var sirinyer de muayenesi cinarlida dogum vs yapıyo gozum kapali tavsiye ederim su kadarini söyleyeyim 6 aylik hamileyken kistim döndü ve Rahime yapisti mecburen operasyon kızım 3,5 yasinda.once allaha sonra ahmet beye sukrediyorum
Allah korumuş canım sağlıkla inşallah teşekkür ederim

Baskent uni. Zubeyde hn hastanesinde gorev yaparken gittigim Prof.Dr. Haşmet Mesut Özsoy. Kist ameliyati ve 2 sezeryan dogum oldu. Normal dogumu bekleyen bir doktor. Babacan, kontrolu elden birakmayan, cok caliskan ve tatli dilli bir insan. Gece gunduz telefonu aciktir. Tavsiye ederim. Kendisi su an Gözde hastanesinde calisiyor.

Gözde hastanesinde kendisine gittim kendisi asiri yogun iceriye girmenizle cikmaniz bir oluyor oyle kinusayim hastamla diyen bir degil 3 defa muaneye gittim toplam 5 cumle kurdu kafamda birsuru soru isaretiyle ciktim Rahim filmi cekelim dedi cektirdim hastanr grrcekten rezalet bana hicbir bilgi verilmedi en ust katta kullanilmayan depo gibi bi oda verdiler giyindim odada temizlik yapan kadin bi baktim rahim.filmi cekerken doktora yardim ediyor cok korktum. Ciktiktan sonra cok fazla kanamam oldu ben boyle bisey olacaginida bilmiyodum havlu istedim yok dediler temizlenmem.lazim dedim tuvalet kagidi verdiler ki yine bana bunlari veren temizlik gorevlisiydi hemsire falan yok ortada sonra kendime geldim doktorun yanina gittik sorun yok dedi asilama yapalim dedi bu kadar hicbir bilgi yok yine. Sonra baska doktora gittim asilamaya grrek yok dedi anlayacaginiz gozde hastanesinin ilk amaci para kazanmak lutfrn kendinizi brn gibi para oyunlarina alet etmeyin

Back
X