M Melisxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 206 53 28 İzmir Salı 00:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Melisxxx #1 Merhaba arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ilk gebeliğim, bugüne kadar özel kliniğe gittim hep ama artık hastaneye geçmek istiyorum. İzmir/Torbalı da oturuyorum tavsiye edebileceğiniz doktor var mı özel hastane olabilir, devlet hastanesi de olabilir
Merhaba arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ilk gebeliğim, bugüne kadar özel kliniğe gittim hep ama artık hastaneye geçmek istiyorum. İzmir/Torbalı da oturuyorum tavsiye edebileceğiniz doktor var mı özel hastane olabilir, devlet hastanesi de olabilir
P pokemonn Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 56 20 3 25 Salı 01:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Melisxxx #2 Ege üniversitesi ismet hortu ücretli bir doktor ama baya ilgili uzak kalmayacaksa
M Melisxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 206 53 28 İzmir Salı 17:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Melisxxx #3 pokemonn .!.: Ege üniversitesi ismet hortu ücretli bir doktor ama baya ilgili uzak kalmayacaksa Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
pokemonn .!.: Ege üniversitesi ismet hortu ücretli bir doktor ama baya ilgili uzak kalmayacaksa Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
P pokemonn Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 56 20 3 25 Salı 23:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Melisxxx #4 Melisxxx .!.: Çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek