Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşım, öncelikel hayırlı olsun =)Kızlar özelliklede karşıyakadan olabilir doğum takibi yaptırabiliceğim kadın doğum doktoru önerilerinizi bekliyorum lütfennn hatta fiyatlar hakkındada bilginiz varda paylaşırsanız çook mutlu olurum![]()
medikal 3750 civarı olması lazım foto vs hariç. çınarlı daha uygun heralde tam fiyat bilmiyorum ama. can hastanesi açıldı acaba orası nasıl doktorları doğum fiyatlarımerhaba arkadaşım, öncelikel hayırlı olsun =)
ben kent hastanesi nagihan hanıma gidiyorum inanılmaz memnunum. fakat doğum ücreti sebebiyle doktor değiştirmek durumundayım (doğum 2017 fiyatı 7bin tl)
medical yada Çınarlıdan bi fiyat alacağım ikisi ile alakalı da doktor araştırmamı yaptım. fiyatları öğrendikten sonra ilgileniyor olursan paylaşırım seninle (h.sonu netleşecek)
sevgiler.
iş yerimin hemen yanı. hiç aklıma gelmemişti desem... hafta sonu hastane gezerken burayı da görüp fiyat alırım :)medikal 3750 civarı olması lazım foto vs hariç. çınarlı daha uygun heralde tam fiyat bilmiyorum ama. can hastanesi açıldı acaba orası nasıl doktorları doğum fiyatları
buarada senin bebek erkekmi cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin :)iş yerimin hemen yanı. hiç aklıma gelmemişti desem... hafta sonu hastane gezerken burayı da görüp fiyat alırım :)
buarada senin bebek erkekmi cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin :)
ilk gebeliğimde 12. haftada, şimdikinde 16. haftada öğrendim. aradaki farkı şuna bağlıyorum. erkek daha çabuk belli olur derler ilki erkekti, şimdiki kız =) sizin belli değil herhaldebuarada senin bebek erkekmi cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin :)
orasıBu ara da kizlar izmir baskent hastanesi fiyat bilginiz var mi orayada cok iyo deniyor
Yok benm daha belli degil haftaya persembe tam 12 olucak ikili test icin gidicem ama doktor bisey soylermi cinsiyetle ilgili bilemiyorumilk gebeliğimde 12. haftada, şimdikinde 16. haftada öğrendim. aradaki farkı şuna bağlıyorum. erkek daha çabuk belli olur derler ilki erkekti, şimdiki kız =) sizin belli değil herhalde
hayırlısı olsun. ben can'a gittim. sgklı fiyatı 2500 tl fakat ben özel sigortalı olduğum için 6500 tlYok benm daha belli degil haftaya persembe tam 12 olucak ikili test icin gidicem ama doktor bisey soylermi cinsiyetle ilgili bilemiyorum
özel Tınaztepe hastanesi güzel biliyorum. oğlumun çocuk doktoru ordaydı. cumartesi bende çınarlı reşat beyle görüşmeyi planlıyorum fiyat uygunsa... son trimestere girdim doktor değiştiriyorum heyecana bak =(Kizlar ben su hastanesinde bugun melek canbabaya gitrm
Çok ilgilendi.
Ama muayene acicakmia.
Oya hanimi onerdi..
Ben de bie cinarliya da gideyim
Diyorum.
Esim tinaztwpeye gidelim diyor ama ben memnun kalmayan cok duydum
Fiyat bilgisi alırsan bana da söyler misin Bende Reşatbeye gitmek istiyorum.özel Tınaztepe hastanesi güzel biliyorum. oğlumun çocuk doktoru ordaydı. cumartesi bende çınarlı reşat beyle görüşmeyi planlıyorum fiyat uygunsa... son trimestere girdim doktor değiştiriyorum heyecana bak =(
Canm cok hızlisin:) peki muayene ucretleri nekdarms sgkliya soyledilermihayırlısı olsun. ben can'a gittim. sgklı fiyatı 2500 tl fakat ben özel sigortalı olduğum için 6500 tlyine limitimizi aşıyor
hafta sonu medical ve çınarlıya gidicem. özel sigortayı duyduklarında fiyatı resmen 2 ye katlıyorlar
çınarlıyı az önce aradım. kesinlikle telefonda bilgi vermiyorlar. zaten ben son 3 aya girdiğim için beni kabul etmezlermiş :S bildiğiniz evde doğurucam bu gidişle canım inanılmaz sıkıldıFiyat bilgisi alırsan bana da söyler misin Bende Reşatbeye gitmek istiyorum.
Ben hep olumsuz duydum canim.
işyerim çiğli kipada olduğu için 5 dk. hemen uğradım döndüm. muayenede sınırsız karşıladığı için sormadım valla =( zaten sgklılarla olan bu fiyat farkı çok canımı sıkıyor. aynı anda doğuma girdiğimizde bana farklı ne yapıyorlar acaba ?Canm cok hızlisin:) peki muayene ucretleri nekdarms sgkliya soyledilermi![]()