Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4550 olmuşAhmet yıldızbakan muayene 3750 medikalparkta
Ben Forum yaşam hastanesinden Himmet Özdemir I , Ahmet ışıktan ı öneriyorum medikalparktan da Ayşenur kaya kahveciyi.Merhabalar, Mersinde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Bir de fiyat bilginiz varsa doğum ücretleri ne kadar?
Canım sgk lıysan 3750 ödüyorsun değilsen 45504550 olmuş
Doğum ücreti ne kadar acaba fiyatlar çok uçukmuş mersindeCanım sgk lıysan 3750 ödüyorsun değilsen 4550
Gerçekten mi4550 olmuş
Forum yaşamda doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı?Ben Forum yaşam hastanesinden Himmet Özdemir I , Ahmet ışıktan ı öneriyorum medikalparktan da Ayşenur kaya kahveciyi.
2 3 gün önce aradığımda aldığım fiyat buydu sgklı haliyleCanım sgk lıysan 3750 ödüyorsun değilsen 4550
5 ay önce sadece doğum 50bindi. Ben paket yaptırdım 99 bin. Ama Ahmet yıldızbakan şu an 135 bin benim doktorum Ahmet yıldızbakan değilDoğum ücreti ne kadar acaba fiyatlar çok uçukmuş mersindekonyada 1958₺ medicana hastanesine ödüyorum
sadece doğum ücreti mi bu yoksa tahlilleri ve muayeneyi de kapsayann doğum paketi mi?Forum yaşam 3 4 ay önce 30bindi yanlış hatırlamıyorsam. Yenişehir de şu an 35 bin arkadaşım doğum yapacak
Sadece doğum ücretisadece doğum ücreti mi bu yoksa tahlilleri ve muayeneyi de kapsayann doğum paketi mi?
Sağlık sigortası için de belli şartlar var. İşte şu kadar ayda hamile kalman gerekir falan filan. Net bilmiyorum ama şartları sağlayabilirseniz tabi ki de özel sağlık sigortası daha avantajlı ve her hastane / her doktor sigorta kabul etmiyor ona göre araştırın.Doğum paketleriyle ilgili deneyimi olanlar fiyat ve kapsam bilgisi paylaşabilir mii? ben henüz gebelik yaşamadığım için fiyat almadım ama konuşulan fiyatlar çok uçuk, sağlık sigortası yaptırmak daha mı mantıklı acaba diye düşünmeye başladım...