Mersin’de Kadın Doğum

dtas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
3
0
1
Merhabalar, Mersinde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Bir de fiyat bilginiz varsa doğum ücretleri ne kadar?

Merhabalar, Mersinde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Bir de fiyat bilginiz varsa doğum ücretleri ne kadar?
Ben Forum yaşam hastanesinden Himmet Özdemir I , Ahmet ışıktan ı öneriyorum medikalparktan da Ayşenur kaya kahveciyi.

Arkadaşlar Mersin'de detaylı USG yaptirabilecegim nereyi önerirsiniz?

Doğum ücreti ne kadar acaba fiyatlar çok uçukmuş mersinde :KK43: konyada 1958₺ medicana hastanesine ödüyorum
5 ay önce sadece doğum 50bindi. Ben paket yaptırdım 99 bin. Ama Ahmet yıldızbakan şu an 135 bin benim doktorum Ahmet yıldızbakan değil

Doğum paketleriyle ilgili deneyimi olanlar fiyat ve kapsam bilgisi paylaşabilir mii? ben henüz gebelik yaşamadığım için fiyat almadım ama konuşulan fiyatlar çok uçuk, sağlık sigortası yaptırmak daha mı mantıklı acaba diye düşünmeye başladım...

Doğum paketleriyle ilgili deneyimi olanlar fiyat ve kapsam bilgisi paylaşabilir mii? ben henüz gebelik yaşamadığım için fiyat almadım ama konuşulan fiyatlar çok uçuk, sağlık sigortası yaptırmak daha mı mantıklı acaba diye düşünmeye başladım...
Sağlık sigortası için de belli şartlar var. İşte şu kadar ayda hamile kalman gerekir falan filan. Net bilmiyorum ama şartları sağlayabilirseniz tabi ki de özel sağlık sigortası daha avantajlı ve her hastane / her doktor sigorta kabul etmiyor ona göre araştırın.

Back
X