izmirde kadın doğum uzmanı arıyorum kafam çok karıştı

cnsugr

böcük =)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
45
0
36
İzmir
Arkadaşlar merhaba,
Şuan 5 haftalık hamileyim.Çok duyduğum için Ömer sudekan'dan randevu almak için aradım.Hamile olduğumu öğrenmeden önce diş dooktoruna gittiğim için açıkçası tedirgin olmuştum.Randevu almak için aradğımda sekreter 15 gün sonrasına randevu verebilceğini söyledi.Hiç bir test yapmadıklarını da ekledi.Biraz tedirgin olduğumu söylediğimde bir anda iptal bir randevu olduğunu söyledi.Ancak ben kan tahlil sonucumu ertesi güne alabilceğimi söylediğimde ésizde hem acil diyorsunuz hem de gelmiyorsunuz" gibi ukala bir cevap aldım.Zaten daha sonra internetten çok fazla olumsuz yorum okudum.
Kan tahlil sonucumu aldığımda aile hekimim Umur Yensel'i önerdi ve hemen randev aldık.Muayeneden sonra gerekli bilgileri verdi doktorumuz.Bebeğin kalp atışlarını duymak için bu hafta tekrar gideceğiz.Şimdilik ailemize söylemedik oyuzden.
Bir kaç kişiden Kahraman Kolday'ı duydum ve sizlerden gelen yorumlarda Gökalp Tokaç'ın ismini çokça duydum.
Şimdilik doktorumla bir sorunum yok.Ama bu konuda fazla bi fikrim olmadığından sizlere danışmak istedim.

Canım Ömer Sudekandada umur yenseldede arkadaşlarım doğum yaptılar herhangi bir şikayet duymadım bende 18 haftalık gebeyim benim doktorum Levent Erkan tek kelime ile muhteşem bir hekim belki onun destekleri olmasaydı Çok zor geçen hamilelik dönemimde bebeğimi aldırabilirdim bile beni o kadar iyi motive etti 24 saat telefonla heran ulaşabiliyosun sıkılmadan sagduyuyla çok güzel yaklaşım sergiliyor hastalarına bence dalında tek değiştirmeyi düşünürsen önerebilirim

Çok teşekkür ederim.Umur Beyden sonra Kahraman Koldaya gittik bir de.Umur beyden çok elektrik alamamıştım bir de bebeğin doğum tarihini bir ay öncesi olarak yanlış söyledi.Üstelik haftasonu tekrar gelin demişlerdi hiçbir şekilde kimse tarafından aranmadım ilgilenilmedi.Ama Kahraman Beye gidince gerçekten çok rahatladım kesinlikle çok canayakın .Açıkçası ben biraz ilgili bir doktor istiyordum.Kahraman Bey her konuda bana detaylı bir şekilde açıklama yaptı.
Oyuzden Kahraman Beyedevam etmeyi düşünüyorum :)

Merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim eşimle şaşkın ördekler gibiyiz. İlk kontrolüm için egepol hastanesindeki Cem beyden randevu aldık ama bilemiyorum iyi bir doktormudur. Bir arkadaşım Levent Erkanı önermiş özellikletelefonla ulaşabileceğimii söylemiş banada böyle bir doktor lazım çünkü izmir merkezde oturmuyorum 2 saat uzaklıkta bir ilçede oturuyorum. Egepolde Cem büyüktosunu duyan bilen var mı? Birde yazan ardaşım bu Levent beyin çalıştığı yerde her türlü test yapılıyor mu yoksa dışarı mı yönlendiriyorlar yardımcı olursan sevinirim

Selam Nergis bende Cem beyin hastasıyım doğumu onda mı yaptınız memnun kaldınız mı biraz bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…