Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceylannur hanım,sizi diğer konudanda takip ediyorum. gerçekten bizleri hem ahmet bey açısından hem de bu konuda verdiğiniz bilgiler açısından aydınlatıyorsunuz. bu konuyla ilgili yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. bir süredir doğal doğumla ilgilenmeye çalışıyorum. benim etrafımda bu konuyla ilgilenen bir kaç arkadaşım var. onlar ahmet beyin doğal doğum yöntemiyle doğum yaptırdığınI duymuşlar. ama nasıl bir yöntem olduğunu bilmiyorlardı.gerçekten çok güzel yazmışsınız. peki sizce böyle bir yöntemin riski var mı?herkese önerilebilr mi?
slm herkese slm
simay lale Hanım Merhaba,
Ben bu konudan bahsedecektim. Siz benden hızlı davranıp bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. Ben bu konuda bilgi sahibiyim. Ahmet bey doğal doğum eğitmeni olmak için istanbulda kurslara katıldı. Onların belli bir saati var. O kadar eğitim almak zorundalar eğitmen olabilmek için. Günümüzde biliyorsunuz artık doğal doğumlar unutuldu. 0ysa doğanın bir kadına bağışladığı en muhteşem lütuf anne olmak. gebelik ve doğum bir hastalık değilDİR. Tamamen normal bir süreçtir. Doğal doğum tamamen bir aksilik olmadığı sürece dışardan müdahale edilmeden yapılan doğumdur.Bu da anne ve çocuk sağlığı için çok önemlidir. Müdahele edilen doğumlarda bebekler daha doğar doğmaz makine seslerine,doğum gürültülerine ,kargaşaya maruz kalmaktadır.oysa bu çocuk açısında hiç de sağlıklı değildir. Mesala , PsikoloGLARCA yapılan araştırmalarda, bir çok kişilik bozukluklarının temelinin ta çocuğun doğum anında aldığı travmalara kadar gittiği ortaya çıkmıştır. Normal doğal doğum, tamamen bu travmaları ortadan kaldırmaktadır. Anne açısından önemine gelince doğal doğum yöntemi çok avantajlıdır. Herşeyden önce kadın istediği gibi doğal doğum sürecini yaşayabilmekte,asla dışarıdan müdahele olmadığı için kadın sezaryana göre daha çabuk toparlanabilmekte,her doğumda az çok olan doğum yırtıklarını önlemekte,doktor tarafından yapılan kesi yapılmamakta vajinaya dikiş atılmamaktadır. Anneyle bebeği, doğum doğal yöntemle olduğu için duygusal olarak birbirine daha çok bağlanmakta,ayrıca anne doğum anında gereksiz muayenelere maruz kalmamakta hasta mahremiyetine saygı duyulmaktadır. En büyük avantajı bu süreçte doğum egzersizleriyle,nefes çalışmalarıyla, yogayla, jakuziyle hasta rahatlatılmaktadır. Benim bilgilerim bu kadar umarım sizi aydınlatabilmişimdir. tabi yine de en detaylı bilgiyi ahmet beye sorarak öğrenebilirsiniz.
Ceylannur hanım merhabalar,Ne zamandır size yazacağım ama bir türlü yazamadım.Yeni tanıştığım bir hamile arkadaşım var.Konunuyu okumuş ben de Ahmet Beyin hastası olduğum için soruyor,doğal doğum hakkında bilgim olup olmadığını.Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz bu konu hakkında bilgiye sahipsiniz. Bizi biraz daha aydınlatırmısınız?Selamlar,
Ceylannur hanım merhaba.Dr.Ahmet Akkoca'nın eski bir hastasıyım.Doğal Doğal konusunda Ahmet beyin eğitmen olduğunu sizden duydum.Zannedersem bu Ahmet bey içinde yeni.Çünkü daha önceden bahsetmemişti.Ame Doğal Doğum eğitmeni olduğuna çok sevindim.Size de verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
Arkadaşlar yok mu içinizde normal doğal doğumu düşünen ya da ilgilenen. Lütfen yazar mısınız?
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim.doktor hastane arayışındayım.ahmet bey nerde hizmet veriyo acaba bilgi alabilirmiyim?
merhabalar,konuyu açtığımdan bu yana görüyorum ki konu epey ilerlemiş. bu cuma ahmet beye rutin muayeneye gittim.belirli testlerimi yaptırdım. ahmet bey doğal doğumu o kadar ilerletmiş ki o gün eğitimi vardı. salon tıklım tıklım hamile eğitimine gelen çiftlerle doluydu. izmirde bu konuda tek olduğu için kendisiyle gurur duydum.sevgilerimle