Izmir'de kadın doum ve k.hastlklrı uzmanı doktor hastne önerilerinz yrdm kardeşlerim.

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
canlarım ben 2 senelik ewliyim. korunduk,kis ameliyatı falan vs. 15 AY geçti.. 4 AYDRBEKLİORUZ hiçbirşeim yok ve hala cocuğum olmuyor .. doktorum bekle diyor habire eşimde sinirleniyor. biz cocukistiouz ve habire zaman bırakgençsinhiç bi problemin yok olur olur olur dio başka bişi demiyor.. eşimde illa başka doktorada gözükücez dedi.bakalım deneyelim zaararlıçıkmayız dedi... çok sinirlenio eşim çok cocuk istiyor adet oluncada beni sinirlendirio .. kötü bişi demio amaben çok alınıyorum.. üzülüyorum.. ewimiz 2 senedir çok sessiz... ve hazırız .. diyeceğim izmirdeki ve deneyimli olan izmirhastanelerini bilen kardeşlerim nolur yardımcı olun yeni doktor arıyorum ... ama kararsızım.. yardım edin lütfen ... önerilerinizi bekliorum bakıp geçmein. bi tanıdığınız deneyim kazanmıştır falan onuda anlatabilirsiniz öpüyorumm şimdiden çokkk teşekkürler allah razı olsun allah olmayan herkese versin bebişşşş...

Son düzenleme:

Selam inşallah en kısa sürede ikiziniz olur benim doktorum izmirde dr hasan yıldız, halam götürmüştü beni de hasan beye. 2,5 yıl olmamıştı evlendikten sonra benimde bebeğim, çok sıkıntılı günlerdi bir bebek görsem ağlıyordum seni çok iyi anlıyorum sonra hasan beyle tedaviye başladım tedavi gördükten sonra Allah verdi çok şükür doktorum gerçekten çok tecrübeliydi hamileliğimde de takip etti doğumumu yaptırdı doğumum da çok deneyimliydi iyi bir doktor gerçekten çok da hastası var ama ne zaman arasanız meşgulse bile size geri dönüş sağlıyor .Dilerim sende kavuşursun bebeğine.

suan hangi doktora gidiyorsun yada gittigin bir hastane... ozel mavi deniz bucada melek canbaba doktorum bir numara hemde cok uygun ben izmirde butun doktorlara gittim hastanede ama hic birinden memnun degildim simdi aradigimi buldum cok memnunun....

suan hangi doktora gidiyorsun yada gittigin bir hastane... ozel mavi deniz bucada melek canbaba doktorum bir numara hemde cok uygun ben izmirde butun doktorlara gittim hastanede ama hic birinden memnun degildim simdi aradigimi buldum cok memnunun....
kordon a ğiitim çiğlide cocuğun olacak dio habire 4 aydr bişiyok. son kez gidicem 5 inde genedoktoruma eşim sperm testyaptıracak bnde kontrole gidicem

hikayenden tam bahsedermisin canm neden olmadı neler yaptırdın bu zamana bu doktordan neden memnunsunnelermumnun etti seni sana yararı neoldu canm

bende memnunum canm kisimi bu doktorum gördü ameliyatımıona oldum .. ama gel gelelm olur zamanla olurbekle gençsin .. eşimde kızıo zamanla değil hemen olsun istioruz dio bize bişi sölesin hani desinki şöle yaparsak daha çabuk olur die demio

demezler cunkı bu mumkun degıl hangı Doktor sunu yap bunu yap daha kolay olur dıyebılırkı bu sadece boş umut verme olur kı cok yanlıs zamana bırakacaksın ne zaman nasıp edıldıyse o zaman olur inşaALLAH....eşine soyle Takdır Yaradanındır herzaman inançli biri oldugunza ınanarak bunu yazıyorum yanlıs anlamayın verende ALLAH alanda ALLAH belkı olmıcak çocugunuz ? bunu sadece ALLAH bılır.o yuzden bol bol DUA edın .yumurtlama takıbını yaptır olmadı evde ovulasyon testı al kendın ıdrarında bak yumurtlama var mı yok mu dıye.
yanı benım 4 yıldır olmuyor evlendıgım gunden bu yana hıc korunmadık ama ınan senın gıbı telas yapmadım tamam ınsan uzuluyor beklıyor ama olmayınca olmuyor yapacak bırsey yok Eşinde bır zahmet anlayışlı olsun bu konu cok hassas bır konu kadının psıkolojık olarak rahatlatılması gereken süreçler.... 20 yıl çocugu olmayanlar var bu topıklerde onlar napsın... Stres gebelıgın olmamasında en buyu etkendır bunuda unutma....

dğru diosun canm fakat el el üstünde deoturamaız .. sebep yaratacaz rabbim ona vesilen verecek .. eşim inançlı namaznda niyazındadr ama doktorumagıcık kaptı :):):) sen neler denedin 4yılda canm ??? yumurtlamam var olmaz mu kendiliğinden de ilaçla daha çok oluo ama çatladı çatlamadı onu anlayamıoruzki 1 kere yaptrdm takip 26mm oldu diğer 19 diğeri 16 mm oldu. ama en son ki kontrole gtmedm dktorum çatlar dedi ama bilmiorum çatladı bakalım adet olayım gene gözükücem ..seninişinde çok zor ya tatlm allah sabır versin senin nein var..rabbm çok büyük hep isteyin ama benden isteyin diyor...:13:

elbette oturamayiz eger gercekten bir sorununuz yoksa o zaman butun hekimler ayni seyi soyleyecek. Zamana birak stres yapma. Ben gerekli tum tetkikleri yaptirdim esimde ayni sekilde ama hic bir sorun yok sebepsiz diyorlar. Izmirde butun hastaneleri gezdim ozellerde dahil ama hep ayni sey stres yapma akisina birak. Takdir yaradanin bekliyorum. Sperm testi ve rahim filmi cekildinmi bunlar cok onemli

canm ii biyeredokundun rahim flimi çektirdim galiba MR demi kistimin hangi tür olduğunu görmek için çektirdim MR di ama o rahim flimi yerine mi geçiobilmiorum sperm testi yaptrmadık.. işte ocak 5 6 gibi gidicez yaptrcaz .. ee canm 4 sene sitresten kurtulamadın mı hiç bi ay rahat olmadın mı

ben doktorumucokseviorum ve sorun yokkesinlikle dio . birazcık daha bekledio..

MR baska Rahım fılmı baska. tedavıye baslamadan once yaptırman gerek yoksa anlamsız kalır tedavının amacı. devlette Anestezı olmadan bedava ama bunun ıcın bır tup bebek merkez olan bır yere gıdıp ılk muayenı olman lazım. Yok benım canım tatlı ben dayanamam dersen özelde 450*500 kağıt bayılman lazım bılgın olsun.
artık stres yapmıyorun zaten .

ben doktorumucokseviorum ve sorun yokkesinlikle dio . birazcık daha bekledio..
yanlıs anlama benı ama sayısız doktora gıttım rahım fılmı ve sperm sonucunu görmeden asla sana sorun yok dememelı evet vajınal muayene yapılıyor orda sorun olmaya bılıyor farklı seylerde vıkabılıyor Rahım fılmınde yanı demek ıstedıgım benım cok tanıdıgım var hastane arkadaslarım sorunumuz yok ok deyıp daha sonra spermde veya rahım fılmınde sorun cıkan kı artık herseyın bır cozumu var laparaskopı hıstereoskopı amelıaytları olabılıyor kadınlar ...ve erkeklerde tek bır sperm hıcresıyle bebek sahıbı olanlar o yuzden sen en ıyısımı tam tesekkulu tetkılerını yaptır. E2 FSH Ha1c TSH T3 T4 LH AMH bunlara baktır eşinde muaene olsun rahım fılmını cektır ıcın rahatlasın oyle doktorun yok bırsey demesıyle olmaz sen elınden gelenı yap takdırı Rabbımıze bırakalım

hangı hastane veya doktora gıdıyorsun

saol tatlım ya ama ben özele gidiorum ama rahim flimine nie anestesi lazımki acı veren . benm doktor özelde ama öle 400 500 verememki okadar iii durumumuz yok.. devlette nasıl yapıolar nasıl çekilioki o . zaten sperme vericez 80 tl canm .

canm yaptıran arkadaşı aradımda sen ona dayanamassın dedi . benden de istediler 600 tl dedi ben yaptrmadım 2 ay sonra hamile kaldım biliosun dedi. ben kordon kliniğe gidiorum çğlidekine mete beye ... bu arkadaşta mete beyi dinlemedi bisürü doktora gtti mete beyin dediği zamanlarda hamile kaldı. sonra bebek kontrollerini hamileliğini ona yaptrdı hep .. bana da ona dediği gibi bekle dedi.. ayyy ben rahim flimi vazgeçtim canm devlette olamam. arkadaşanlattı da abooovv.

o kadar abartılacak bırsey yok kı yanı benım canım tatlı olmadıgı ıcın ben dayanıyorum. farzet kı adet agrısı cekıyorsun onun bır ıkı katı daha fazla zaten 1-2 dakıkalık bırsey sonra gecıyor.
sımdı hastanenın radyolojı uzmanı bu ıslemı yapıyor. normal rontgen odasına alıyorlar senı vajınal muyane koltuguna oturur gıbı rontgen masasına oturuyorsun batıkonla temızlıyorlar aşağıyı ördekı takıyor sonra OPAK madde denılen bır mavı ılac var bunu bır kateter eslıgınde rahmıne o sıvıyı enjekte edıyor. o arada uzman olan senın rahmının seklıne duzgunlulugune myom kıst veya baska bırsey var Tuplerden ılac gecıyormu bunlara bakıyor. ha ola ki en ufak bır tıkanıklık var tüplerde o ılac acıyor onu.
merak etme ınan ben aglaya aglaya gıttım nasıl korktum anlatamam ama ınan Gülerek cıktım odadan hııc oyle dusundugun gıbı bır ıslem degıl ıkı dakıkalık hafıf bır sancı o kadar..... Aşılama veya Tüp bebek oncesı bunu yaptırmak zorundasın yanı....

ne ördeği kızzzz ayyyyyy:18: benm kanallarıma baktı doktor ameliyatolurken ..amannnn nasıl bişi o adetin 2 katı bide :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…