IZMIRDE KARIN GERME VE KOMBIN AMELIYAT OLANLARA IHTIYACIM VAR :!!!!

angelanalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
23
11
38
ARKADASLAR merhaba ben izmirde kombin ameliyat olmayi dusunuyorum ama bana doktor tavsiyesi lazim lutfen yardimci olun :)

Merhaba Angelnalan,ben bu ayin 25 de Izmirde Kombi ameliyat olacagim,tam karin germe,gögüs kücültme-diklestirme ve liposuction...benim ameliyatimi prof. Dr. Ahmet Seyhan yapicak, ameliayat olanlar cok memnun ondan...Bakalim bende olayim, o Zaman daha detayli cevap yazabilirim sana...

ayyy cok saol cevabin icin canim peki muayne paralimi suan tam 3 drdan randevu aldim ve sadece 1 tanesi parasiz muayne edio ameliyat olmadan ameliyat parasi kadar dr parasi vericem sanirim :) hangi hastanede olucaksin ameliyat ?

Birsey degil canim,sevindim hadi hayirlisi diyelim,fiyat konusunda sormak istedigin varsa bana özelden yazabilirsin

Merhabalar,bende izmirdeyim liposuction ve karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum, uzun suredir siteyi takip ediyorum ama angelalan senin yazını görünce en azından İzmirde net bi bilgiye sahip birine denk geldim dedim.bir türlü yazmaya fırsatım olmadı.hem ameliyat sonrasından korkuyorum hemde fiyat konusunda.ufak çaplı bi kaç isim arastirdim,kısmetse subattan sonra can kopala gitmeyi düşünüyorum, ama ahmet seyhan da alanın da çok iyi bi doktormus,isminden cok bahseden var.bende doktor konusunda kararsız kaldım.bide fiyat konusunda bilgi verirmisiniz

ayyy cok saol cevabin icin canim peki muayne paralimi suan tam 3 drdan randevu aldim ve sadece 1 tanesi parasiz muayne edio ameliyat olmadan ameliyat parasi kadar dr parasi vericem sanirim :) hangi hastanede olucaksin ameliyat ?
Hangisi ücretsiz muayne eden ?

Karar verdim ameliyatı olmak istiyorum ama sadece iki kişinin ameliyat sonrası resimlerini gördüm bir kac tane dhaa iyi sonuç görsem daha cesaretlenicem ve ameliyat sonrası konusunda da bilgi alabilsem
Ben çok araştırdım ve epey resim gördüm sonuçlar genellikle çok olumlu bence sigara içmek ve doğru Dr bulmak önemli ben sigarayı 1 aydır içiyorum ön hazırlık

Ben çok araştırdım ve epey resim gördüm sonuçlar genellikle çok olumlu bence sigara içmek ve doğru Dr bulmak önemli ben sigarayı 1 aydır içiyorum ön hazırlık
Merhaba cnm ameliyat oldun mu merak ettim birde siğara içmek demişsin ona anlam veremedim doktorlar siğarayı bırakın diyor ısrarla sen neden içmeye başladın bende bırakamıyorum 5 haftam kaldı ne olcak bilmem
cevabınızı merakla bekliyorum sevgiler

ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrasını anlatırmısınız.Bende karın germe ve silikonla meme büyütme operasyonu olmak istiyorum.Birde kime ameliyat olduğunuzu yazarmısınız.

Meraba. Arkadaslar. Konu. Eski. Ama. Ben. Yinede. Yazmak. Istedim. Bende. Konbine. Ameliyat. Yaptirdim. 2. haftamdayim. Cok. Zor. Bir. Sürec.

Sigara. Cok önemli. Mutlaka. Birakmalisiniz ben. Birakamadim. Ve. Suan. Sol. Gögsümde. Problem. Yasiyorum. Karin. Germem. Sorunsuz. Suan. Aslinda. Ilk. Iki. Gün. Önemli sonrasi. Cabuk. Atlatiyor. Korkulucak. Ameliyatlar. Deil. Sonrasi. Sürec. Cok. Önemli. Günler. Gecmiyor

İzlemeye alırmısınız beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…