konuyu açan arkadaşımmmmmmmmmm
sana katılıyorum bende izmirdeyim ve bu ameliyatı kesinnn olmak istiyorum ama ben devletin karşılayacağı boyutta araştırıyorum sen oldun mu ameliyatı
lütfen cevap at izmirden kimse yok ve herkes diğer şehirlerde sgk ya ödetmiş ben de ööle yapmak istiyorummmmmmmmmmm:13:
Triplii, ben de atatürk hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Sen şu an kulaklarından memnun musun? Hangi doktora ameliyat oldun, biraz bilgilendirir misin?
Ben Ali bey'e ameliyat oldum ama memnun kalmadım. Bir kulağım diğerinden açık oldu ve sonradan komplikasyonlar oluştu. Kıkırdak fırladı 2 kulağımdada. Sol kulağımın ameliyat yerindende kıkırdak gibi bir şeyler çıktı göremiyorum ama pütür pütür elime geliyor. Sağım düzken sol kulağımın ameliyat izlerinin olduğu yerde ince ince kılcal damarlar çıktı bence dışarı doğru, o pütürlükler ondan. Bu ameliyatı olacaklar kesinlikle altını çizerek söylüyorum asistan doktorlara yaptırmasınlar.
bende yaptirmayi düsünüyorum.
Ameliyati gecirmis birisi olarak Tavsiye edermisin?? :18:
ben bin lira diye biliyorum çok kısa sürede yapılıyor hem haberlerdede çıkmıştı
Peki ne kadar ücret ödüyoruz ?Kesinlikle izmirde ege ünv doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğluna gidin ona yaptırın ameliyatları kendi yapıyo asistanlara bırakmıyo muayene ücreti yok hastaneye ücret ödüyosunuz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?