Izmir'de kepçe kulak estetği olanlar...

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Merhaba kepçe kulak estetiği olmak istiyorum. Sol kulağım kepçe. İzmir'de bu ameliyatı olan, memnun kalan, doktor tavsiye edebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şifa, Buca Tıp buralarda yaptıran var mı? 9 Eylül ya da Ege Üniversitesi de olabilir... Çok memnun olduğum kendi estetik doktorum var zaten ama ücreti çok istiyor diye başka doktor araştırması içerisindeyim ve eğer bu saydığım yerlerde olabilirsem daha uygun fiyata olabileceğim söylendi.

İzmir'li bayanların yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler...

konuyu açan arkadaşımmmmmmmmmm
sana katılıyorum bende izmirdeyim ve bu ameliyatı kesinnn olmak istiyorum ama ben devletin karşılayacağı boyutta araştırıyorum sen oldun mu ameliyatı
lütfen cevap at izmirden kimse yok ve herkes diğer şehirlerde sgk ya ödetmiş ben de ööle yapmak istiyorummmmmmmmmmm:13:

Canım mesajla 10 dakikada bir dediği için burdan devam edeyim sana diğer arkadaşlarda faydalansın.

Atatürk devlet hastanesi bu ameliyatı yapıyor fakat 18 yaşın altındakilere ücretsiz yapıyor. 18 yaşın üstündekiler kurula girmek zorunda 4 psikoloğun imzası gerekiyor ama daha psikiyatri bölümünün bu konuyla ilgili bilgisi yok. Bana sadece uzman psikolog onay verdi ve benden daha üst yok burda sadece benim imzam yetecektir dedi, estetik cerrahi bölümü ise kabul etmedi ama yapacak birşey olmadığı için beni ameliyata alacak daha sonra hastane kabul etmezse eve fatura gönderecekler sanırım. Aslında estetik cerrahi bölümü bu ameliyatın ücretsiz olmasından yana çünkü zaten bize gelen herkes kulağının şeklinden rahatsız ki buraya kadar geliyor, bu kural saçmalık diyor. Bu arada asistan doktorlar yapıyor ameliyatı. Onlar içinde kendilerini geliştirmek açısından iyi oluyor. Arkadaşım oldu ve çok memnun. Zaten onun ameliyatıyla hastaneye böyle bir yazı gelmiş, 18 yaşından büyüklere yapamazsınız diye. Sanıyorum ona da fatura gönderecekler onun zamanında hastanenin bu durumdan haberi olmadığı için onu psikoloğa bile yönlendirmeden hemen yapmışlar ameliyatı. Onun için nasıl bir prosedür izleyecek hastane bilmiyoruz, benim içinde öyle ama elimde en azından uzman doktordan alınmış bir imza ve yazı var diye rahatlıyorum. Zaman kaybetmeden gidersen yönlendirirler. Zaten ameliyat için 1 ay sonraya gün veriyorlar.

Bu arada ücretli olmak isteyenler için ise malzeme parası ödeniyor o da toplamda 300 tl kadar bir şey tutuyor.

Son düzenleme:
canımmm ne kadar cook tsekkur etsem az sana
çok çok yardımcı oldun
nolur benı haberdar et bende olucam kesın 300 tl iimiş verebılırım
ama asistanların yapması bıraz sakıncalı değil mi?: (
ondan endişeliyim bak şimdi
şekerim foto ekleme gibi bisorunun olur mu?yada özelden falan gönderirmisin adım adım çok merak ediyorum benımkı uzun ve çıkık
ama yelken gibi deil öyle daha garip
bak güliimmi ağlımmı bilmiom yani:44:
ay bende gidiim o hastaneye
bide tatlım nie 9eylül ege falan deil de oraya gittin
sen arkının kulağını gördünmü nasıl olmuş

Dün olacağım ameliyat sgk sisteminin çökmesiyle yarına ertelendi. Yarın inş. olabileceğim Atatürk devlet hastanesinde. Bu arada artık geçen sefer gittiğimdeki belirsizlik kesinleşmiş. Artık hastane ücret alıyor kepçe kulak ameliyatlarından. 600 tl gibi bir tutar ödememiz gerekiyormuş ama yinede tam belli değil, yarın vezneden öğreneceğim tam tutarı buradan yazarım.

Atatürk devlet hastanesini ücretsiz diye seçmiştim ama tam benim gittiğim hafta hastaneye yazı gelmiş ve ücretli olmuş. Şansıma artık. Herşeyde vardır bir hayır.

Dün oldum. Dün gece benim için çok zordu hep yan yatan insan için düz yatmak çok zorladı beni. Hiç uykusuz yazıyorum bu satırları. Ameliyat için basit deniyor evet operasyon kısa süreli bir operasyon ama bu basit olduğunu göstermez bence. Ki ben hiç korkusuzumdur. Daha önce göğüs estetiği de oldum ama kulak beyne çok yakın ağrıyı sızıyı kafanızda hissediyorsunuz. Ben dün 5 ağrı kesici aldım bugün sabah 1.

Ameliyat lokal anesteziyle yapılıyor. Sanırım kulağın 5-6 yerine iğne yapıyorlar iğnelerin batması değil de ilaç oldukça can yakıyor. Hele ki içe batırılan son iğne. Daha sonra o bölge uyuşurken doktorunuz çizim yapıyor. Sonra haberiniz bile olmuyor kestiğinden sadece açıp içerideki kıkırdağı kesmesi vs. bunları duyuyorsunuz çok fazla, kıt kıt kıt kesiyor o çok rahatsız edici. Bir de kulak olunca haliyle o sesleri çok duyuyorsunuz. Normalde hiç korkusuzum ama tüm bu işlemler yapılırken çok korktum diyebilirim.

Tüm işlemler bitip doktorum beni oturttuğunda telefonundan fotoğrafımı çekti ikiside %90 aynı oldu dedi. Zaten benim sol kulağım çok kepçeydi sağı gören bir şey yok diyordu o çok az kepçeydi ama ikisini birbirine benzetmek için sağ kulağımı da ellemek zorunda kaldı.

Umarım bu çekilenlere değer sonuç. Şuan sargılı kafam. Pazar günü pansumana gideceğim. Kulaklarım şişmişti inş. iner. Şuan antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Merak eden olursa cevaplarım girdikçe.

Triplii, ben de atatürk hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Sen şu an kulaklarından memnun musun? Hangi doktora ameliyat oldun, biraz bilgilendirir misin?

Triplii, ben de atatürk hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Sen şu an kulaklarından memnun musun? Hangi doktora ameliyat oldun, biraz bilgilendirir misin?

Ben Ali bey'e ameliyat oldum ama memnun kalmadım. Bir kulağım diğerinden açık oldu ve sonradan komplikasyonlar oluştu. Kıkırdak fırladı 2 kulağımdada. Sol kulağımın ameliyat yerindende kıkırdak gibi bir şeyler çıktı göremiyorum ama pütür pütür elime geliyor. Sağım düzken sol kulağımın ameliyat izlerinin olduğu yerde ince ince kılcal damarlar çıktı bence dışarı doğru, o pütürlükler ondan. Bu ameliyatı olacaklar kesinlikle altını çizerek söylüyorum asistan doktorlara yaptırmasınlar.

Son düzenleme:

bende yaptirmayi düsünüyorum.
Ameliyati gecirmis birisi olarak Tavsiye edermisin?? :18:

Hala yaşıyor mu, çalışıyor mu bilmiyorum ama sakın ha sakın Arman Çağdaşa gitmeyin! Çocukken ona ameliyat oldum üstüne 3 ameliyat geçirdim.mahvetti beni.böyle doktor olmaz olsun

Ben aşırı bir kepçelik yoksa tavsiye etmiyorum çünkü benim üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hala hassas ve ben o yüzden hala kafa bantıyla uyuyorum.

bende yaptirmayi düsünüyorum.
Ameliyati gecirmis birisi olarak Tavsiye edermisin?? :18:

Kesinlikle izmirde ege ünv doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğluna gidin ona yaptırın ameliyatları kendi yapıyo asistanlara bırakmıyo muayene ücreti yok hastaneye ücret ödüyosunuz sadece

ben 17 yasindayim ve kulaklarim cok kepce yakin zamanda estetik olanlar bana yasadiklarinizi anlatabilirseniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler

Arkadaslar bende ameliyat olmayi dusunuyorum ama tedirginliklerim var.
Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?
Birde ameliyat sonrasi sıkıntılarınız nelerdi?

ali mezdeği , emre salih üregen ve istanbulda önereceğiniz doktor
arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan arkadaşların durumları nasıl çok merak ediyorum,bende olmayı duşunuyorum, eski ve yeni durumları hakkında bilgi verebilirlermi? sırf bunun için uye oldum, lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba,izmirde yasıyorum.bende kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum ama ailemle ciddi bi şekilde konuşamadım.cok ama çok istiyorum ama konuşacak cesareti kendimde bulamıyorum.lütfen bana tecrübelerinize yardımcı olun!hem ailemi nasıl ikna edecegımı hemde nasıl bi hastanede yaptırabılecegımı!lütfennn

izmirde düşünen varsa benım yakın akrabam cenk tokata oldu gayet memnun. lısede yenı ergenlıge gıren erkek cocuguydu ve toplum eksıklıklerle dalga gecmeyı cok sevıyo malesef.
ben cenk beye meme ve burun oldugum ıcın akrabamıda ona yonlendırdım, onuc cok basarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…