• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde ki çoğul gebeler ve anneler hangi hastanede doğum yaptiniz ve ya yapacaksınız

Triplets 35

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
147
116
18
40
Merhabalar ben 28+5 üçüz gebeyim çoğul gebeligim den dolayı bi kaç hastane ve doktor beni kabul etmedi riskli gebelik sin kuvez ve yeni doğanın olduğu ege Üniversitesi ne veya dokuz Eylül Üniversitesi hastanelerine yonlendirdiler Bende egeye gittim doktorum iyi birisi fakat hastane ortamı hijyenik değil kalabalıktan dolayı çok karışık hemşireler çok ilgisiz kan serumu için bi oda bulunamadı hemşire
odasındaki koltukta serumu takiyolardi ki ben itiraz ettim yeni doğum yapan kadın vardı narkozdan başı çok ağrıyordu kadın ağlayarak hemşirelerin yanına geldi hiç ilgilenmedi ler sonra birisi tansiyonunu ölçütü bişey yok sadece kahve iç geçer dedi ve güldüler ben o acıyla kıvranan kadına çok üzüldüm dokunsalar ağlayacaktım bunlar bana doğum öncesi birer deneyim oldu ve bu muameleler beni olumsuz etkiledi o yüzden şimdi hastane ve doktor araştırıyorum sgk li ve ozel hastane olması aslında tercihim bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar ben doktorumu buldum izmir özel karatas hastanesi Arzu akara gittim çok ilgili ve beni rahatlattı hastane koşulları iyi tertemiz hemşireler ilgili inşallah dogumumda iyi olur

Back
X